• 1 dl vahukoort
  • 30 g võid
  • 190 g (kuumutatud) karamelli-kondenspiima
  • 400 g tumedat šokolaadi
  • 2 tl soolahelbeid
  • kakaopulbrit trühvlite katmiseks

Kuumuta vaiksemal tulel segades vahukoor, või ja kondenspiim, kuni segu on ühtlane. Lisa hakitud šokolaad, sega läbi ja tõsta tulelt. Jätka segamist, kuni tekib ühtlane šokolaadine mass, kõige lõpuks pane juurde soolahelbed. Tõsta trühvlisegu külmikusse paariks-kolmeks tunniks tahenema, seejärel veereta kahe peopesa vahel kahe-kolmesentimeetrise läbimõõduga kuulid, keeruta neid omakorda kakaopulbris, kuni trühvlid on ühtlaselt kaetud, ning aseta veel umbes 30 minutiks külmkappi.

Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta veebruarinumbris.