Küünelakk koorub? Oled kolm korda juba üle lakkinud, sest küünelakieemaldit polnud ei üleeile, eile ega ole ka täna käepärast. Tegelikult kodus on, aga seal ei tule üldse meelde ja küüsi lakid sa niikuinii ainult tööl! Lahendus: laki veelkord üle. Väga kaugelt vaadates on täitsa OK, lähedalt niikuinii keegi ei vaata.

Oled üksik, ei oma regulaarset sekspartnerit ja on talv? No mida kurat on siis vaja raseerida? Ole oma loomulikus ilus, nagu Jumal sind lõi. Avalikus kohas ära lahti riietu, kodus niikuinii kedagi ei huvita. 

Köögikäärid. Ma kordan, köögikäärid! Äärmiselt vajalik aksessuaar naise iluvärkide seas. Mida kõike sellega saab lõigata: tukka, mis tuleb üle silmade. Nätsu juustest välja. Heaks maniküüriks vajalikud, saab kiirelt, siuh-säuh küüned vajalikule kõrgusele (loe: hästi lühikeseks).

Su organism arvab aegajalt endiselt, et oled pubekas, ning tekitab näole erinevaid moodustisi, pisikesi, punaseid, häirivaid? Lahendus: pigista, pigista, pigista! Sul on veidi igav, pead tegema mingit nõmedat tööd, vajad mõttepausi või sattusid uskumatult hea valgustusega lifti? Pigista! Isegi kui eriti midagi pole, küll leiad, ning järgmisel päeval juba on! Ma olen seda paarkend aastat teinud, ning see viis neist lahti saada peab ühel hetkel tööle hakkama. Me peame olema järjekindlad, vaid siis juhtuvad õiged asjad! Arste ning kosmeetikuid, kes väidavad, et hoia oma näpud neist eemale, ma niikuinii ei usu. Teatavasti on nad kõik suurkorporatsioonide poolt ära ostetud ning tahavad vaid mu raha saada. (Ja ma süüdistan siin kõiges meie valitsust, ning eriti maaeluministrit. Noh, igaks juhuks, minu meelest pole teda ammu süüdistatud).

Leidsid kotist lahtise šoksitüki, mille päritolu sa ei mäleta? Söö ära! See on võimatu, et šoksist, mis on jumalik maiustus, võiks midagi halba tulla.

Jaga
Kommentaarid