Sel kevadel aitab loomulikule ilule sära anda Anne & Stiili kevadiselt värske beauty box, mille abil saab mugavalt oma ilutoodete arsenali värskendada. Spetsiaalselt ilutoimetajate poolt kokku pandud valik Anne & Stiili parimate koostööpartnerite lemmiktoodetest sisaldab seekord ilu- ja kehahooldustooteid, elustiilikaupu ning toredaid üllatusi sellistelt brändidelt nagu Weleda, Cutrin, W7, Lirene, Glamlac, Joik, Sophie, Avene, Babe, EVO, Essence, MyFitness ja Coach.

Kevadisest Anne & Stiili ilukarbist leiab järgmised tooted:

1.  Essence kauapüsivate silmapliiatsite komplekt / 3tk / 5,07€
2.  Very Vegan Black Mascara ripsmetušš / 12ml / 9,80€
3.  Weleda Skin Food Nahakreem / 30 ml / 7,90€
4.  Avène Micellar meigieemaldusvesi / 100 ml / 9,90€
5.  Evo Style Salty Dog Salt Spray-soolavesi / 200 ml / 15,85€
6.  Cutrin Muoto Iconic Multispray / 100ml / 10,70€
7.  GLAMLAC Küünelakk / 15ml / 6,99€ (karbis üks kuuest erinevast värvitoonist)
8.  Babé õliseep / 100 ml / 8,28€
9.  JOIK Õuna & Leedriõie dušiõli / 50ml / 3,50€
10.  Sophie Beauty & Cosmetics intiimpuhastuse salvrätid / 20tk / 1,79€
11.  Lirene Delicate & Smooth Feet Regenerating Mask in Socks 2-faasiline taastav jalahooldus / 1tk / 6,75€
12.  MyFitnessi tasuta trennivoucher / 1tk / 13€

Lisatooted:

13.  Coach Floral EDP / 2ml / tester või Mademoiselle ROCHAS EDP / 1,2ml / tester 
14.  Weleda Valge Kassinaerise kehapiim / 4ml / tester

Anne & Stiili ilutoimetaja Reet Härmat annab uue beauty box´iga kaasa omapoolsed soovitused:

„Nahk on Sinu visiitkaart. Veatu meigilõuendi hooldamiseks on ideaalne uue põlvkonna puhastusvahend Avène’i mitsellaarvesi, mis ei vaja mahaloputamist ja sobib ka kõige tundlikumale nahale. On tähtis puhastada nahka nii õhtul kui ka hommikul, isegi kui jumestust ei kanna. Anna nahale niisutust ja jõudu paljude kuulsuste lemmiku, Weleda 100% loodusliku kreemiga Skin Food, mis on mõeldud tervele kehale, aga on piisavalt õrn ka näonahale. Babé õliseep hoolitseb näonaha puhastamise eest isegi siis, kui Sul on väga kuiv või atoopiline nahk. Kehale on aga preemiaks Joiki siidine õuna ja leedriõie dušiõli, mis muutub veega kokku puutudes pehmeks vahuks. Hea nipp on värskendada keha Sophie intiimsalvrättidega, kas teatud päevadel kuus, sportides või piiratud pesemisvõimalustega kohas. Kord nädalas aga hellita oma taldu Lirene Delicate & Smooth´i kahefaasilise jalahooldusega, milles on kombineeritud tõhusaid toimeaineid pungil jalakoorija ja hooldussokid-mask.

Kevadel on hea tuua uued tooted ja toonid garderoobi ning meigikotti. Rõhuta oma silmi Essence’i siidiste silmapliiatsitega, mille intensiivne värv on kauapüsiv ega vaja päeva jooksul kohendamist. Tihedad ja julged ripsmed saad W7 The Vegan Society ripsmetušiga.

Kiire elutempoga naisele kulub marjaks ära ka soolavesi Evo Style Salty Dog Salt Spray – vormitust juuksepahmakast saab hetkega stiilne sasipea. Kui armastad juukseid sirgendada või koolutada, pihusta enne kuumtöötlemist kiharatele soenguspreid Cutrin Muoto Iconic Multispray, mis lisab volüümi ja hooldab juukseid.

Täiuslik look ei pääse mõjule ka ilma korraliku maniküürita. GlamLac´i küünelakk püsib kaua ja valikus on värvitoone igale maitsele.

Kes meist ei tahaks suvele vastu minna heas vormis ja kauni kehaga? Et saaksid teha esimese sammu ja täita vana-aastaõhtu lubadusi, on MyFitness beauty box´i täiendanud ühe tasuta trenni vautšeriga.

Lõhnade Coach Floral ja Mademoiselle Rochas testrid on ideaalsed peokotti pistmiseks, et end õdusa õhtusöögi või teatriskäigu ajal värskendada ja jätta maha sensuaalne lõhnajälg.“

Ilmelisi iluhetki!

Jaga
Kommentaarid