Tunnustatud jumestuskunstniku ja Anne & Stiili ilutoimetaja Reet Härmati juhendamisel saab kauni meigi tegemiseks oma teadmisi ja oskusi täiendada igaüks. Kursuse käigus tehakse ka tutvust kvaliteetse Briti mineraalkosmeetikabrändi Lily Lolo 100% looduslike ja vegan meigitoodetega. Reet Härmat õpetab, kuidas valida endale sobivaid jumestustooteid, teha endale kaunist ja loomulikku meiki ning vältida kõige tavalisemaid ja suuremaid iluapse. Kursuse töö toimub piiratud kohtade arvuga  grupis, kus iga osaleja kasutuses on peegliga koht ja töövahendid Lily Lolo poolt. Lisaks üllatab Lily Lolo iga kursusel osalejat väikese kingitusega.

Lily Lolo sai alguse 10 aastat tagasi, kui asutaja Vikki proovis kodus kokku segada enda jaoks sobivaid erinevaid mineraalmeigitooteid. Suurepäraste tulemuste saavutamisel soovis Vikki oma tooteid ka teistega jagada. Ta lõi mineraalkosmeetika brändi Lily Lolo oma õdede Lily ja Lolo nimede järgi. Nüüdseks on kaubamärk esindatud parimates ilupoodides, -salongides ja veebipoodides üle maailma, Londonist Miamini.

Lily Lolo tooted on valmistatud armastusega ning ilma kahjulike lisanditeta, eesmärgiga nahka toita ja kaitsta. Tänu antibakteriaalsele ning nahka ravivale toimele sobivad meigitooted nii kuivale kui rasusele nahale ja neid võivad kasutada ka allergikud. Meigitooted sisaldavad looduslikku SPFi ega ummista poore. Lily Lolo mineraalkosmeetika muudab jume ihaldusväärselt veatuks, kauapüsivaks ja õhuliseks.

Jaga
Kommentaarid