Stockmanni nimi saanud enda kõrvale märgilise lisa – just märtsikuus on kaubamaja tinglikuks nimeks Stockwomann. Muudatus toimus lisaks Tallinnale ka Helsingis. 


Stockwomanni turundusjuht Mari Villem selgitas otsust: „Erinevad ühiskondlikud kampaaniad on näidanud, et naistel on hääl, samasugune otsustusõigus ühiskonnas nagu meestelgi ning julgus olla nemad ise. Seega on loomulik, et ka meie enda pisut maskuliinse olemusega nime rahvusvahelise naistepäeva puhul muutsime.“ 

Uue kontseptsiooni keskmes oleva naise – stockwomanni – jaoks on oluline, et naised saaksid ja julgeksid olla tänapäevases ühiskonnas just need, kes nad olla soovivad, mitte ei alluks teatud iganenud arusaamadele, reeglitele või ühiskondlikule survele olla keegi teine. 

"Stockwomann teab oma väärtust, ta ei taha olla keegi teine kui tema ise. Selline naine valib riided ja aksessuaarid, mis sobituvad just temaga ning trendidega ta pimesi kaasa ei torma. Stockwomanni stiil on unikaalne ja teda ei huvita, mida ülejäänud inimesed sellest arvavad. Miks peakski? Siiski rakendub stockwomanni olemus ja põhimõte samaväärselt ka meestele. Alati on mõttekas olla see inimene, kes ollakse aktsepteerides oma vigu ning väärtustades tugevusi," lisab Villem. 

Värske kontseptsioonivahetus on kõigile naistele suunatud austusavaldusena kasutusel märtsikuu lõpuni.

Jaga
Kommentaarid