• Kui peokoht toitlustamisega ei tegele, tasub võtta pakkumisi eri cateringifirmadelt ja neid võrrelda. Kindlasti on oluline jälgida, et hinnapakkumine sisaldaks nõusid, transporti, teenindajaid jms.
  • Maitske! Kui olete näiteks kaks toitlustajat välja valinud, siis avaldage soovi toitu proovida. Alles seejärel langetage lõplik valik. Hea ja maitsev toit on pulmapäeval väga oluline.
  • Uurige toidukoguste kohta. Kas toitu peaks tellima pisut rohkem, kui on külalisi? Kindlasti ei soovi keegi, et road varakult otsa saaksid ja öise tantsu ajal nälga tunda tuleks.
  • Kas bufee või toidu toomine laudadesse? Bufeelaual on mitmeid plusse – näiteks saab külaline ise valida, mida ja kui palju ta süüa soovib, lisaks saavad inimesed liikuda. Kui toit paikneb peolaual, pole pulmakülalisel just tihti põhjust tõusta ja selga sirutada. Aga kuna bufee tähendab, et inimesed peavad järjekorras seisma, ei ole see lahendus paljude meelest piisavalt pidulik ning eelistatakse personaalselt serveeritud portse.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta eriväljaandes Unistuste Pulmad.

Jaga
Kommentaarid