Kandideerima on oodatud kõik Eestimaa kaunite kiharate omanikud. Anna ennast ülesse, kui tunned uhkust enda juuste üle. Osalemine on lihtsamast lihtsam - meil ei ole vaja Sinu CV-d ega motivatsioonikirja, ootame vaid Sinu pilti.

Kõige kaunimad juuksed saavad vääriliselt hinnatud! Kokku valitakse 20 poolfinalisti, kellest 10 on kõige enam laike kogunud osalejat ning 10 valitakse välja žürii poolt, mis koosneb nii tuntud tegijatest kui oma ala spetsialistidest!

Poolfinaal toimub 5. mail Nautica Keskuses (Ahtri 9, Tallinn), kust 10 parimat jõuavad glamuursele finaalüritusele, mis leiab aset 11. mail ei kuskil mujal kui kevadisel ilumessil „Ilu sõnum 2018“! Kõik finalistid saavad kopsaka kingikoti ning kohapeal on neile toeks andekad juuksurid ja jumestajad. 

Eestimaa kaunimate juuste omanik võidab aastase koguse juuksehooldustooteid Tradehouse Ilukaubamajalt väärtuses 1000 € pluss palju eriauhindu konkursi partneritelt.

Ära kõhkle, lisa oma ellu põnevust ning anna oma juuksed üles! Lae oma pilt üles ning tutvu tingimustega SIIN! Pilte saab laadida kuni 15. aprilli südaööni, peale mida algab hääletusperiood, kus Sul on võimalus saada 10 kõige enam laike kogunud osaleja hulka, kes lendavad otseteed kahekümne parima sekka!