Jäär

Algab pisut keeruline, kuid siiski huvitav ja võimalusterohke kuu. Kõige enam üllatusi täis on kuu keskmised päevad, mil sinu elus juhtub üht-teist isegi siis, kui sa ise midagi ei tee. Üllatad nii ennast kui ka teisi.

Suhted. Lähisuhted pakuvad heldelt võimalusi teise osapoole materiaalseks ärakasutamiseks. Püüa jääda eetiliseks ning jäta asi sinnapaika. Kuu lõpupoole tunned suurt rõõmu nii suguvõsa kui ka naabritega lävimisest ja kuuled palju põnevat.

Töö ja raha. Püüa võtta enese peale ülesanded, mis eeldavad pigem teiste motiveerimist, ning jäta lepingute jms vormistamine ja konkreetsed läbirääkimised kellegi teise kanda. Kõige keerulisem aeg on kuu keskpaik, mil pead hoolikalt jälgima ka seda, mida välja ütled.

Ilu ja tervis. Mai esimesel poolel on hea lasta tervist kontrollida. Kui oled tundnud, et mõni asi pole päris nii nagu varem, püüa arstiga tuumani jõuda. Kuu lõpp sobib hästi enese eest hoolitsemiseks, samuti võiksid võtta mõne päeva üksnes enese päralt olemiseks.

♥ 6, 12, 31

???? 5, 8, 20

???? 6–7, 12, 26

Lõvi

Kuu kahel esimesel dekaadil on Lõvid paljuski hõivatud oma kohustuste täitmisega, seda nii kodus kui ka väljaspool. Tegemist on väga palju. Õnneks võtab kuu lõpp veidi rahulikumad toonid, nii et jõuad kaunist kevadest ka rõõmu tunda.

Suhted. Sinu ümber on kogu aeg inimesed, kes sinult midagi ootavad ja vajavad. Korraldad ja pingutad ning tunned rõõmu, kui pingutused lõpuks vilja kannavad. Hoia enese lähedal mõnd lahedat kaaslast, kellega koos elu üle arutleda ja südamest naerda.

Töö ja raha. Kui kuu algul tundub, et töö ei suju piisavalt edukalt, siis kuu teisel poolel hakkab kõik jälle paremini minema – kokkulepped peavad ja leiad mõttekaaslasi, kellele osa ülesandeid delegeerida. Mida enam tunnetad töö kasutegurit, seda edukam oled.

Ilu ja tervis. Kevadiselt soojad ilmad mõjuvad sulle hästi. Nüüd on tähtis hoida head unerežiimi ja mitte lasta ligi negatiivseid mõtteid. Tunne rõõmu elamisest endast! Emotsionaalne tervis puhkeb õide, kui armud ja naudid hea kaaslase lähedust.

♥ 4, 8, 18

???? 11, 20, 31

???? 2, 16, 22

Ambur

Mai toob Amburite ellu küllalt kiired pöörded. Töid ja lisatöid sajab ja kahesajab, samal ajal aga tahaks olla ka vanematega, lastega, armsamaga, sõpradega... Pilk kalendrisse annab aimu, et aeg on mitmekordselt üle planeeritud. Ja siis tahaks veel metsa ja aiamaale ka!

Suhted. Ükskõik kui kiire sul ei oleks, leiad alati aega nende jaoks, kes on sulle armsad ja olulised. See on iseloomujoon, mis tagab sulle nende kustumatu armastuse. Nii võidki tunda, et suhteelu on sinu oaas, kuhu igalt poolt alati tagasi pöördud.

Töö ja raha. Lisaks sellele, mida iga päev niikuinii teed, saad arvukalt lisaülesandeid. Üks tähtaeg ajab teist taga. Lisaks veeratab elu su teele mitmeid juriidilisi probleeme, mis läbimõtlemist nõuavad ja aega võtavad. Püüa jääda ausaks, see on investeering edasisse.

Ilu ja tervis. Pole mõtet öelda, et võta elu kergelt – seda sa praegu ei saa. Küll aga võiksid usaldada rutiinsed majapidamistööd kellelegi teisele ja vahepeal lihtsalt mõnusalt aega veeta. Hea raamat või muusika annab hindamatu impulsi ning toob palju meelerõõmu.

♥ 3–4, 11, 23

???? 6, 14, 29–30

???? 2, 10, 26

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2018. aasta mainumbris.

Jaga
Kommentaarid