Sõnn

Sõnnile on mai üks huvitavamaid ja muutusteküllasemaid kuid sel aastal. Ehkki mõned olukorrad tunduvad keerulised, on elu siiski Sõnnide poolt. Paljud Sõnnid saavad nüüd otsekui uue hingamise, tajuvad uusi eesmärke ning hakkavad nende nimel pingutama.

Suhted. Kuu on tulvil meeldivaid kohtumisi paljude toredate inimestega. Sinu sõnu kuulatakse huviga ja sa leiad end nii peres kui ka sõpruskonnas liidrirollis. Lähedastega koos olemine valmistab palju rõõmu.

Töö ja raha. Tööd on väga palju. Kõige edukam oled siis, kui tegutsed avalikus sektoris või ajad äriasju. Paraku pole raha kaugeltki nii palju, nagu oma panuse eest ise vääriliseks pead. Kasvavad kulud ja paigal püsivad tulud teevad meele kohati päris mustaks.

Ilu ja tervis. Oled energiline ja tunned rõõmu värskest kevadõhust. Meeleldi määrad tähtsad kohtumised parki või jalutusrajale. Ka oma välimuse eest hoolitsemine teeb sulle rõõmu.

♥ 19, 23, 31

???? 5, 14–15, 25

???? 16, 26

Neitsi

Algab väga tegus kuu, kus Neitsit tundub jaguvat igale poole, kus midagi olulist toimub. See kehtib nii kodu, töö kui ka ühiskonna kohta. Neitsil on suurepäraseid ideid ning ta oskab neid veenvalt ja huvitavalt edasi anda.

Suhted. Oled hinnatud ja armastatud, tõeline liider oma lähikonnas. Naudid ema- ja perenaiserolli, eriti siis, kui sul kummagi jaoks tegelikult kuigivõrd aega pole. Armuasjus tunned jõulisest seksist isegi rohkem rõõmu kui romantilisest ajaveetmisest.

Töö ja raha. Kuu kaks esimest dekaadi mööduvad kui linnutiivul. Pole vahet, kas panustad ärisse, riiki või kolmandasse sektorisse – igal pool oled tõhus ja edukas. Võid tunda vajadust juurde õppida. Kuu lõpul saad veidi puhata ka. Raha pole ei üle ega puudu.

Ilu ja tervis. Sinu energiatase on kuu algul väga kõrge ning oled täpselt nii ilus ja mõjuv, et kõik sind vaatama ja kuulama jääksid. Kui kuu teisel poolel mõnd ebamäärast valu tajud, on see signaal, et peaksid elu veidi kergemalt võtma.

♥ 3, 12, 29

???? 1, 10, 22–23

???? 8, 14, 26

Kaljukits

Kaljukitsele on mai tõeliselt meeldiv kuu. Nüüd õnnestub peaaegu kõik, mis ette võetakse. Inimsuhted pakuvad rahuldust, tööl saadab edu ning elu toob mitmeid võimalusi, kuidas end täiendada ja silmaringi laiendada.

Suhted. Vii oma armsad kusagile, kus on lihtsalt hea ja ilus, kas või paariks tunniks kevadisse metsa jalutama. Loodus annab hingerahu ning lisab lähisuhetesse harmooniat ja õnnetunnet.

Töö ja raha. Juba kuu algul on tunda, et sinu seisukohad lähevad töökaaslastele korda. Vahet pole, kas töötad oma ettevõttes või saad palka võõrastelt – sinu ideed toovad sisse nii sulle kui ka teistele, kes sinuga töiselt seotud. Kui võimalik, mine lähetusse!

Ilu ja tervis. Sama sihilikult nagu hoolitsed teiste eluvaldkondade eest, panustad ka oma ilusse ja heasse enesetundesse. Tuleb tunnistada, et ka sama edukalt! Võimalik on avastada mõni uus suurepärane suund, millest sa senini puudust oled tundnud.

♥ 19, 22–23, 25

???? 5, 11, 14–15

???? 2, 6–7, 12

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2018. aasta mainumbris.

Jaga
Kommentaarid