HOOAJALINE RETSEPT: suussulavad ja kuldpruunid kukeseenekeerud
400 g lehttainast
150 g toasooja toorjuustu
1 sl võid
250 g kukeseeni
2 küüslauguküünt
6 päikesekuivatatud tomatit
1 sl tüümianilehti
soola, musta pipart
Puhasta ja tükelda seened, haki küüslauk ja tomatid. Sulata pannil või ja kuumuta seeni, tüümiani ning küüslauku 5–10 minuti jooksul, kuni seentest eraldunud vedelik on kadunud. Maitsesta segu soola ja pipraga, sega sekka päikesekuivatatud tomatid ning lase jahtuda.
Rulli lehttainas lahti ja määri toorjuustuga. Jaga tainale ühtlaselt seenesegu ja keera tihedalt rulli. Lõika umbes 3 cm paksusteks viiludeks ning tõsta muffinipaberitega kaetud muffinipannile. Määri keerud pealt munaga ja küpseta 220kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni saiakesed on kenad kuldpruunid.
Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta juulinumbris.