Ära aga haara ükskõik, missuguse end mitsellaarveeks nimetava toote järele. Miks? Mitte kõik seda nime kandvad tooted ei ole kahjuks seda väärt. Tegelikkuses on ilutööstuses vaid mõned, mida oma näonahale usaldaksime. Loe edasi ja saa teada, missugused on mitsellaarveede maailma superstaarid. Sellised, mis tõepoolest oma tööd väga hästi teevad.

La Mer The Cleansing Micellar Water

Lisaks sellele, et La Mer'i vesi eemaldab ülimalt efektiivselt kogu päeva jooksul nahale kogunenud mustuse ning ka kõige põikpäisema jumestuse, sisaldub selles brändi unikaalne Miracle Broth koostisosa. Tegu on salajase nahka niisutava seguga, mille koostisosad pärinevad merest. Kuna see mitsellarvesi on tõeliselt luksuslik, hellitab see nahka sügavuti ega jäta kiskuvat või kuiva järeltunnet.

Elemis Smart Cleanse Micellar Water

Elemise mitsellaarvee koostisesse kuulub roosivesi, mis on täiuslikult leebe naha vastu, mis ärritub kergesti. Lisaboonusena sisaldub selles rohkelt antioksüdante ning ka põletikuvastane kummel.

Bioderma Sensibio H2O Make-Up Removing Micelle Solution

Kui peaksime ütlema, missugune on mitsellaarveede maailma kroonitud kuningas, on selleks just see Bioderma toode. Tegemist on ühe kõige esimesena turule jõudnud omalaadsega ning põhjusega leidub see tihtipeale maailma kõige tuntumate jumestuskunstnike kohvrites. Kuigi tegemist on veidi kallima mitsellaarveega, eemaldab see ripsmetuši vaid ühe tõmbega – ärritavat vatipadjaga hõõrumist ei olegi vaja.

Yes To Coconuts Hydrating Micellar Water

Enamikel mitsellaarveedel puudub igasugune lõhn, kuid sellel variandil on õrn kookose aroom. Kookos väljendub ka selle ülitoitvas olemuses. See aga tähendab, et vesi tundub nahal võrreldes teiste variantidega kergelt õlisem, kuid selle niisutust on tõeliselt tunda. Seega on tegemist ideaalse valikuga külmemate ilmade korral, kui karmid tuuled ja keskküte tekitavad nahale tavapärasest suurema niisutuse vajaduse.

Simple Cleansing Micellar Water

Nipp: hoia Simple'i mitsellaarvett külmkapis, sest siis on sellega naha puhastamine eriti jahutav ja värskendav. Proovi seda nippi näiteks siis, kui oled öösel halvasti maganud – vahe on vaieldamatult märgatav ja tuntav.

La Roche-Posay Physiological Micellar Solution

La Roche-Posay on tuntud selle poolest, et brändi tooted on eriti õrnad ega ärrita naha loomulikku pH-taset. Mitsellaarvesi ei ole selles osas mingil määral teistsugune. Ära aga lase end selle „õrnusel“ petta – toode eemaldab ka kõige tugevama ja sädelevama suitsusilma kui tõeline professionaal.

Garnier Micellar Water Sensitive Skin

Garnier mitsellaarvett nimetatakse tihti Bioderma soodsamaks alternatiiviks, kuna hiiglasliku pudeli eest tuleb välja käia vaid võileivahind. See mitsellaarvesi eemaldab eriti hästi huulepulga – ka kõige tugevama ja matima.

Avene Micellar Lotion Cleanser and Makeup Remover

Avene lõi oma mitsellaarvee eriti ülitundlikule nahale. Jah, see ei hakka isegi silma sattudes põletavat tunnet tekitama, kuid sellegipoolest ei soovitaks me seda silmatilkadena kasutada.

Ühesõnaga, varusta oma vannitoa kapp mitsellaarveega ning jumestuse eemaldamine ei ole kunagi olnud lihtsam.

Allikas: Byrdie.co.uk