Vähk

Algab väga hea kuu, mil elu ulatab Vähkidele mitmeid kingitusi. Korraga saadavad õnnestumised Vähki peaaegu kõigis valdkondades. Kuu kolmas dekaad on ülimalt hea ja edukas periood, mis sobib ka oluliste otsuste tegemiseks.

Suhted. Juba kuu esimestel päevadel tajud, et sinu võlud ja väärtused kõnetavad neid, kes sulle meeldivad. Arvukate positiivsete kontaktide hulgas on üks, mis on sinu jaoks märksa enamat... nagu sina temagi jaoks. Siit võib alata midagi suurt.

Töö ja raha. Kui vahepeal tundus, et taskusse on auk tekkinud ja sissetulekutest saavad liiga kärmelt väljaminekud, siis nüüd õnnestub ka rohkem säästa, ehk lausa investeerida. Kuu viimasel dekaadil sõlmitud lepingud toovad tubli tulemuse.

Ilu ja tervis. Kuu esimesil päevil võid peegli ees seisatades leida, et naine, keda seal näed, on pisut luitunud. Võtad kiiresti kasutusele mõned meetmed oma salaarsenalist ning peagi naudid peegli ees rahulolu. Nii see ka jääb.

❤ 8, 13, 29 👍 6, 11, 21 👎 1, 12, 27

Jäär

Algav kuu lubab parandada kodust elujärge. Kui Jäär end puhkusel olijaks kuulutab, müttab ta korteris või majas remonti teha ning leiab selle kõrvalt veel palju muudki tegemisväärset.

Suhted. Kuu algul oled väga seltskondlik, suisa võrgutav. Võimalusi armusuheteks on palju ja see teeb sulle rõõmu. Kahel järgmisel dekaadil aga keskendud suhetes meelsamini töistele teemadele ning üksildase Jäära armuleek võib just tööl lõõmama hakata.

Töö ja raha. Oled hinnatud kolleeg või ülemus ja alailma on vaja sinu nõuandeid. Võib ka olla, et oled kaaslased enesest sõltuma pannud ega luba neil sinuta midagi otsustada. Igatahes on su telefon harva vait ning kogu aeg on vaja midagi korraldada.

Ilu ja tervis. Oled väga kaunis ja seda märgatakse. Juuli algul on hea aeg rasestumiseks. Kuu teisel poolel võid tunda soovi hellitada end hea toidu, eriti maiustustega. Ka on oht napsivõtuga pisut liiale minna.

❤ 4, 9, 28 👍 10, 18–19, 24 👎 5, 11, 23

Sõnn

Algab suisa suurepärane suvekuu. Rõõmuks ja naudinguteks on aega ja hingejõudu rohkem alates 8. kuupäevast. Nüüd tunnevad paljud Sõnnid, et käes on aeg rannapuhkuseks ja suviseks seltsieluks.

Suhted. Vanade sõpradega kohtumine teeb palju rõõmu. Ka võib sõlmuda väike seksikas armuafäär, mille tuleviku määrab eelkõige sinu enese tahe. Ehk tekib kiusatus proovida seksuaalsfääris midagi ebatraditsioonilist. Parim suhteaeg jääb kuu teise poolde.

Töö ja raha. Kui kuu esimesed päevad on täis töiseid sekeldusi, siis juba teisest nädalast alates sujuvad asjad meeldivamalt. Kes saab, läheb vahepeal puhkusele, ent ka tööl käies saab leida aega hea suve nautimiseks.

Ilu ja tervis. Oled ilus ja heas tervislikus vormis ning valmis panustama, et selline olukord kestaks. Katsetad meeleldi midagi uut ka oma välimuses ja see lööb su veelgi enam särama.

❤ 8, 16, 30 👍 2, 14, 20 👎 7, 19, 25