Charlotte Elizabeth on üks väheseid firmasid, mis on pärast seda, kui Meghan nende käekotti kandis, oma hindu kõvasti kergitanud. Nimelt lajatati Bloomsbury kotile tervelt 90 naela juurde. Nüüd küsitakse Bloomsbury eest 260 naela. See on kõige tagasihoidlikum hinnatõus, sest teised mudelid, mis maksid samuti 170 naela, on nüüd müügis vähemalt 100 naela kallimalt.

Sel kevadel müüki tulnud uus helelilla käekott, mis on sama disainiga, maksab aga suisa 311 naela. Nii suur hinnatõus on fännid vihale ajanud ja Charlotte Elizabethi Instagramis uuritakse, miks käekottide hind on nii hüppeliselt tõusnud, samal ajal kui kvaliteet on jätkuvalt sama. Instagramis valitseb aga vaikus ja ükski küsimus pole firma poolt vastust saanud. Siiski pastab, et hinnatõus paljusid ei morjenda, sest käekotte tuleb Charlotte Elizabethi lehelt eeltellida. Näiteks need, kes endale mais käekoti tellisid, saavad selle kätte alles septembris.

Õnneks pole enamik firmasid otsustanud oma toodangule 100-200 naela otsa laduda. Näiteks kandis Meghan kahel korral Šoti firma Strathberry käekotti, kuid nende hinnad on jäänud samaks. Kvaliteedi poolest on aga Strathberry täiesti esmaklassiline, samal ajal kui Charlotte Elizabeth pole sugugi nii kõrgel tasemel. Strathberry populaarsust näitab ka, et nende looming on väga nõutud kaup eBays, samal ajal kui Charlotte Elizabethi aksessuaaridele eBays kuigi suurt nõudlust pole.

Strathberry edulugu kiika SIIT.