06.07.2018, 08:30
MAGUSARETSEPT | Tähista Eesti jäätise päeva kiire vegani-marjajäätisega
Möödunud aastal algatas kodumaine jäätisetootja Balbiino uue traditsiooni: tähistamaks Eesti jäätiselegendi Evald Rooma ehk Onu Eskimo sünnipäeva, on 6. juuli alati Eesti jäätise päev. Anne & Stiil jagab retsepti kahele, valmistamise aeg kõigest viis minutit.
FOTO:
Püreesta köögikombainis või saumikseri abil 120 g taimset vanillipudingit (näiteks Alpro), 2 dl külmutatud marju (mustikaid, kirsse, jõhvikaid, musti sõstraid või astelpajumarju) ning 1–2 sl apelsinilikööri (näiteks Cointreau).
Olenevalt marjade hapususest lisa vajadusel pisut agaavisiirupit või muud meelepärast magustajat.
Paku kohe.
Retsept ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta detsembrinumbris.