Teksajakke kantakse ülerõivaste all, tänavatel näeb nii klassikalist disaini kui ka embleemide ja logodega kaunistatud glamuursemaid näiteid. Tõsi, embleemid hakkavad tasapisi pärlite ja litritega asenduma. Sellele lisab hoogu pungilik suund, mis ei ütle ära neetidest ja kettidest.

Modell Rebecca Gayheart teab, et lendlevat suvekleiti tasakaalustab klassikaline teksajakk. See komplekt on ideaalne ka meie kliimas, kui päeval kõrvetab päike ja õhtul tõmbub õhk jahedaks.

Kitsad ja liibuvad teksapüksid on asendunud laiadega. Moerahvas eelistab figuuri embavat kõrge värvliga lõiget, mis paljastab pahkluud. Lihtsatele lõigetele on lisandunud eriti lopsakad volangid, puhvkäised ja flirtivad lipsukesed.

Moelooja Coco Chanel keeraks hauas hämmingust ümber, sest Karl Lagerfeld tõi Chanel Cruise’i 2018.–2019. aasta kollektsioonis moelavale üleni rebitud komplekti. Glamuuri annavad Cocole iseloomulikud kihiti kaelakeed ja suured päikeseprillid. Selline rebitud teksa vajab kavalat stiliseeringut, et mitte labane välja näha.

Moekas on riietuda pealaest jalatallani teksarõivaisse ning panna kokku sama tooni pluus, jakk, püksid ja koguni jalanõud. Sobita paksem ja tugevam kangas kergemaga – nii ei näe sa välja, nagu oleksid raske kanga alla mattunud. Hästi toimivad vastandlikud siluetid. Kitsa jaki juurde lähevad hästi laia säärega püksid.

Ideaalne ka kontorisse! Näitlejanna Leslie Mann on täiendanud kõrge värvli ja laia säärega teksasid kirju džempriga. Selline lõige annab välimusele pikkust juurde – muidugi kui kanda kõrgeid kontsi.

Hiljuti oli moes klassikaline helesinine teksakangas, sel aastal on popp tume värv. Silmailu pakub ka heledate või tumedate toonide omavahel sobitamine.

Supermodell Heidi Klum ja tütar Lou Samuel New Yorgi tänaval. Heidi on sobitanud kokku õhema ja paksema teksakanga ning täiendanud seda seksika pitspluusiga, mis dekolteest piilub.
Kui soovid anda välimusele pidulikkust ja terake glamuuri, vali kõrge värvliga teksapükste või -seeliku juurde eriti naiselik pluus. Suvekuumuses eelistavad naised kanda 1980-ndatest inspiratsiooni saanud lopsakate käistega ja romantilisi nabapluuse. Olgu kangal lilled, täpid või leopardimuster – kontsaga kingad lisavad komplektile pidulikkust.