"Hiliste 30ndate lõpuks aitasid natuke kaks lapseootust, aga pärast iga lapse sündi tuli akne tagasi. Olin 40aastane ja ikka hädas."

Aastavahetusel antud lubaduse tõttu loobus naine kuuks ajaks suhkrust. "Kogesin esimest korda pehmet ja klaari nahka. Loobusin magusast mitte naha pärast, aga hoopis isikliku katse jaoks, et punnitavast kõhust vabaneda."

"Ma mitte ainult ei tundnud end teisel nädalal paremini, kõhu paistetus ja seedimisprobleemid kadusid, aga akne, mis oli mu lõual olnud 12aastasest peale, kadus jäljetult. Vaatasin peeglisse ja ootasin, mil punnid välja ilmuvad, aga mu nahk jäi kuuks ajaks puhtaks."

Kui kuu läbi sai, tähistas ta testi õnnestumist koduste küpsistega. "Nädal pärast iga päev valge suhkru söömist kuulutas mu kõht sõja ja seda ka mu nägu. Olin nii õnnelik, aga ka ärritunud. Ma ei suutnud uskuda, et üks asi, mis mu nahka parandab ja gaase ära hoiab, on nii lihtne, aga mulle ei meeldinud see lahendus. Ei suhkrule ja magustoitudele? Ei šokolaadile?" tunnistab naine.

Lahenduseks õppis ta, kuidas küpsetada datlite ja banaanidega ning saada sama magus toit, kui seda valge suhkruga, kasutades teisi vahendeid.

Allikas: PopSugar