Sibulad, redised, porgandid, herned – kõik nad sobivad lilli asendama ja näevad sama romantilised ja glamuursed välja! Dolce & Gabbana 2018. aasta kevad-suvekollektsiooni kleit mõjub värskelt ja sobiks ka mõisaproua selga. Läbipaistva kanga alla kõlbab kõige paremini ihuvärvi pesu, aga populaarseks on saanud kontrastne must.

Disainerid pole oma loomingule piire pannud ja on kangastele trükkinud kõiksugu jaburusi. Miks peaksime meiegi end tagasi hoidma? Rõivastelt leiab peesitavaid naisi, liblikaid, hernekaunu ja pudeleid ning võib kindel olla, et sellised kostüümid teevad tuju heaks nii kandjal kui ka möödakõndijal.

Kirevad pudelid Dolce & Gabbana komplektil annavad hoogu pidžaamat meenutavate kostüümide moele. Sonimüts mõjub boheemlaslikult. Ja tuleb tõdeda: roosa T-särk ei tee meest sugugi vähem mehelikuks.

Selle suve suurmood on lillemuster, näha võib ka ruudulist, täpilist ja leopardimustrit, ohtrasti logosid. Aga miks peaksid kõik kandma ühesuguseid riideid? Ole sammuke teistest ees ja üllata hoopis millegi huvitavamaga. Värvirohke ja lõbus muster sobib kokku ka pitside, viisaka pintsaku või valgete tennistega.

Moelooja Tiina Talumehe kleitidel hõljuvad liblikad. Sinepikollase ja rohelise kooslus mõjub küpselt ja on ideaalne näiteks kontori­töötajale.

Parim inspiratsiooniallikas on Dolce & Gabbana moemaja: nende rajud trükimustrid sammuvad koos modellidega kevadest sügisesse ja aasta lõppu välja.

Rohelise ja punase võrratu kooslus Dolce & Gabbana tänavuses kevad- ja suvekollektsioonis. Kapsapeadega pükstükki on mõnus kanda nii argipäeval kui ka stiletodega õhtusel kokteilipeol.
Rannabeibed! Saatesarja „Su nägu kõlab tuttavalt” tähe Hanna Martinsoni ja Tallinn Dollsi ühiselt sündinud kollektsiooni kimonolõikelist minikleiti kõlbab kanda ka suvise jakina. Hind 140.–