Emma Stone


„Ma imesin pöialt, kuni olin 11aastane. See on siiamaani nii rahustav, tunne on nii hea.“ (W, 2017)

Amy Poehler



„Ma sorin külla tulles kõigis su asjades. Punkt. Lause lõpp. Ma ei varastaks elu sees midagi, aga mulle meeldib teiste asjades sorida. Ja see teeb minust kohutava külalise.“ („The Ellen DeGeneres Show, 2014)

Anna Kendrick



„See on natuke vastik, aga ma hoian igalt oma filmilt alles kreemipudeli. Tavaliselt on see mingi odav pudel, mille apteegist ostsin, ja ma hoian seda kapis ja kui seda nuusutan, tuleb kõik jälle meelde. Mul on pisike sahtel täis kehavõideid, šampoone ja asju, mida kasutasin ainult ühe filmi ajal.“ (Elle, 2013)

Heidi Klum



„Ma jään õhtuti kell kaheksa magama.“ (The Guardian, 2016)


Michelle Williams



„Mulle meeldib duši all veidraid asju teha, näiteks kohvi juua, hambaid pesta ja smuutit juua. Siis ei pea hommikusöögiks maha istuma ja aega kulutama. Hoian nii aega kokku.“ (People, 2011)

Gigi Hadid



„Lapsena sõin ma oma peopesa pealt soola.“ (Briti Vogue, 2017)

Yoko Ono



„Minu igavese nooruse saladus on kord päevas jääkülmas vannis käimine.“ (Us Weekly, 2016)

Kristen Stewart



„Ma ostsin varem kingi, mis olid mulle liiga väiksed, sest arvasin, et need näevad paremad välja. Nii et ma veensin ennast, et mu jalanumber on 37, kuigi tegelikult on see 38. Pidin umbes 50 paari kingi ära viskama, kui taipasin: „Kristen, sa teed endale haiget. On aeg see lõpetada.““ (T, 2016)

Chrissy Teigen



„Ma lakun krõpsudelt maitseained ära ja panen krõpsud tagasi kotti. Nii saab kogu maitse kätte, aga mitte kõiki süsivesikuid!“ (Delish, 2017)

Jessica Simpson



„Ma olen Nicorette’i nätsust sõltuvuses. Ma pole iialgi suitsetanud. Esimest korda närisin ma Nicorette’i nätsu, kui ühe mu sõbra ema seda mulle pakkus. Ta arvas vist, et see on tavaline näts. Ma närisin seda ja mu suus oleks nagu pidu käima läinud. Nagu ilutulestik ja „Issand jumal, ma räägin valguse kiirusel ja ma armastan seda nätsu ja mis näts see on? Mul on seda nätsu vaja!““ („The Tonight Show with Jay Leno“, 2010)

Adele



„Ma tahaksin nina nokkimise ära lõpetada. See on mul väga halb harjumus. Teate, kui nokid nina, võtad kolli kätte, rullid seda ja viskad minema. Kõik, kes ütlevad iuu – te valetate. Kollidega tuleb midagi teha. Kõige parem on oma lapse kolle nokkida, ma rullin neid sõrmede vahel ja siis heidan kuhugi.“ (oma Chicago kontserdil, 2016)

Allikas: thecut.com