9. Dubai
Dubai ei pruugi tunduda kõige klassikalisem paik pulmareisiks, aga selle populaarsus on aina tõusmas (üle 20 000 mainimise). Igav seal ei hakka: minna saab nii kõrbesse kui randa, rääkimata maailma kõrgeima ehitise Burj Khalīfah’ külastamisest.

8. Pariis
Loomulikult mahub esikümnesse maailma romantilisimaks linnaks peetud Pariis (üle 21 000 mainimise).

7. Kreeka
Kreeka sobib suurepäraselt paaridele, kes soovivad suunduda romantilisele ja lõõgastavale reisile. Kõige populaarsemaks saareks, kus mesinädalaid veeta, on Santorini.

6. Hawaii
Muidugi käivad väga paljud pulmareisil Hawaiil (üle 29 000 mainimise). Saarestik sobib eriti hästi neile, kes armastavad aktiivset puhkust värskes õhus.

5. Mehhiko
Populaarsuselt viiendal kohal on Mehhiko (peaaegu 30 000 mainimist). Vastabiellunutele meeldib eriti elava atmosfääriga Cancún, millest pole kaugel maiade linn Chichen Itza.

4. Itaalia
Meeldejääva pulmareisi saab kahtlemata veeta Itaalias (üle 37 000 mainimise). Kõige sagedamini külastatakse Roomat ja Veneetsiat.

3. Tai
Populaarsuselt kolmandal kohal on Tai (üle 38 000 mainimise), kus saab nautida nii suurlinnaelu kui imekauneid randu.

2. Maldiivid
Maldiivid on üheks armastatuimaks pulmareisi sihtkohaks (umbes 52 000 mainimist). Saarestiku luksuslikes kuurortides saab argielust põgeneda ja kristallselge vee ääres privaatset puhkust veeta.

1. Bali
Indoneesia saar Bali on kahtlemata kõige populaarsem pulmareisi sihtkoht (üle 70 000 mainimise). Sel paradiisisaarel saab nii džunglis matkata, templeid külastada kui ookeani või basseini ääres lõõgastuda.

Allikas: hellomagazine.com