Bershka ümara kaelusega T-särk aitab mööda saata tööpäeva ja nautida mugavalt vaba aega, sobides nii viisakate pükste kui ka seelikuga. Hind 5.99

Kindla peale minek on midiseelik ja viisakas T-särk. Allapoole põlve ulatuvad seelikud sobivad kontorisse ideaalselt ja on piisavalt suvised. Sobita lustaka mustriga seelik kokku lihtsa suvist värvi T-särgiga, mis ei oleks liiga avar. Eriti moekas on kanda komplekti juures kerge kontsaga, punutud sandaale – need on ühed selle suve hitid ja sobivad ka randa.

Rosie Assoulini triibuline linane kleit on šikk ja moekas ning laseb kehal kenasti hingata. Erksust ja sära lisa erksavärviliste kingadega. Hind 1125.–

Palava kontoripäeva elab higistamata üle valges särgis ja laiades pükstes. Valge ja hästiistuv viisakas triiksärk on moekate naiste lemmik lausa aasta ringi, sest sobib kõigega ja on küllalt formaalne. Isikupära tasub lisada kõrge värvliga laiade pükstega, mis on mõnusalt hingavast materjalist ja annavad jalgadele õhku.

River Islandi asümmeetriline midiseelik on seljas mõnus ja kerge, roosad ja punased triibud annavad komplektile energiat. Hind 43.–

Pikk hõlmikkleit on selle suve hitt, mis sobib nii randa, peole kui ka kontorisse. Tööle mine siiski pikema kleidiga kui õhtusöögile. Kireva ja romantilise lillemustri asemel kanna tööl pigem ühevärvilist ja minimalistlikuma joonega kleiti, mis ei torka nii palju silma. Kleidi alla sobivad tagasihoidlikud ühevärvilised tennised või madalad sandaalid.

Adam Lippesi kostüümi sobib kanda nii tööl kui ka õhtusel üritusel. Tööl kanna pintsaku all valget särki, õhtuks vali lilleline või täpiline õhuline pluus. Pintsak 1160.–, püksid 630.–

Pükskostüüm on kontoritöötaja garderoobis asendamatu ja kohustuslik. Suvekuumuse ajal vali lühikeste pükstega kostüüm, mille alla sobita valge särk (30-kraadises kuumuses on pintsakuga võimatu käia). Isikupära huvides pane pintsaku peale lai vöö ning jalga erksavärvilised terava nina ja pisikese kontsaga kingad.

Meeste kontorimoe ABC

Ženja Fokin
Ženja Fokin

Sulatav kuumalaine teeb kiiresti selgeks, mis rõivad on lemmikud. Ülejäänud jäägu sügishooaega ootama. Kangastest tuleks valida kerged ja õhku läbilaskvad naturaalsed materjalid nagu puuvill, linane ja isegi peenvillane, sest see sobib ideaalselt kehatemperatuuriga. Väike protsent võib olla ka tehiskiudu, et kangas eriti ei veniks ega kortsuks. Siid on ihu vastas küll mõnusalt luksuslik, kuid kuuma ilmaga jäävad higiplekid kohe näha.

Suvehooajal võib töökaaslasi üllatada põnevas toonis rõivastega. Aktuaalsed on kõik ahvatlevad puuviljatoonid. Selga tasub panna kirkad rõivad, milles tunned end hästi. Käsi haaraku eksootiliste mustrite, mereteemalise triibu ja klassikaliste kombinatsioonide järele!
Ent on reegleid, mida peaks järgima. Oluline on meeles pidada, et kui triiksärk on kirju mustriga, siis püksid olgu ühevärvilised ja vastupidi.
Lühikesed püksid sobivad kontorisse küll, kuid olgu pigem viisakamad. Liiga suurte külgtaskutega mudel jäta näiteks nädalavahetuse paadiretkeks.
Klassikalised kingad võib julgesti asendada mokassiinide, espadrillide või hoopis tennistega. Proovi, tulemus üllatab sind ennastki!
Hingav ja nahasõbralik linane särk on suveks üks paremaid lahendusi. Valge värv ei tõmba ligi nii palju päikesekiirgust kui tumedad toonid. Eriti suvise ja moeka välimuse saavutamiseks riietu üleni valgesse. H&M-i särk 34.99, püksid 39.99