Hea meel näha, et ka Anne & Stiil on ahistamisest kirjutanud. Teema on tõsine ja kurb, ajakirjas oli seda käsitletud lihtsalt ja arusaadavalt. Lugu andis hea tõuke ja hakkasime emaga meenutama olukordi, kus oleme ebameeldivat tähelepanu kogenud, aga pole tihti julgenud või osanud midagi ette võtta.

Kärt

Lemmiklood

Suur oli rõõm, nähes Selveri ajakirjaletil uut Anne & Stiili numbrit! Hakkasin koju jõudes usinasti lugema – õhtuga sain terve ajakirja läbi! Nii palju huvitavat, et mitte kuidagi ei suutnud seda käest panna.

Mulle meeldib väga, et erinevalt mõnest teisest ajakirjast ei ole te lõpetanud horoskoobiveergu. Seda on nii mõnus lugeda! Ja kuigi Piret Järvisest on viimasel ajal juttu olnud, ei tee tema puhul küll küllale liiga. Ta on armas. Veel meeldisid artiklid ahistamisest ja trennitegemise varjuküljest. “Noorenduskuur sinu juustele” on just see, mida suveajal järgida. Kõige lemmikumaks artikliks sai aga “Aga mis see maksab?”. Väga tore mõttekoht. Soovin toimetusele toredat suve kestu!

Tiiu

Kvaliteetaeg

Puhkuseks on alati suured plaanid: kogutud raamatud läbi lugeda, reisida, kokata, lastega lustida, kontserte nautida, rulluisutamist õppida või tomateid kasvatada. Ja kui puhkus kätte jõuab, siis viskad kõige selle juures ka jalad seinale ja loed mõnusalt ajakirja. Hea oligi lihtsalt lugeda.

Igast loost korjad mõtteid kaasa. Edasi pani mõtlema kolumn hirmudest – neid on igapäevases elus liigagi palju. Eks hirmudki on põhjendatud, kuid teatud piirini. Kui kõrgust kardad, ei tasu pilvelõhkuja aknaid pesema minna. Kuid mõne majaka otsas võiks ikka ära käia, et hoomata ilusat Eestit, või kolm sammu redelil astuda, et puuladvast kõige tumedamad ja maitsekamad kirsid kätte saada.

Mõnusaid kirsse oli ajakirjaski veel – motivatsioon muudatusi teha, põnevad trenni- ja toitumislood, ilumaailm ja moeuudised, suhtelood. Aitäh mõnusa lugemise eest!

Laine

Ilu hind?

Põnevaid lugusid oli sel korral Anne & Stiili kaante vahel minu jaoks tegelikult mitu. Välja tooks aga selle, kus mehed pakkusid naiste rõivakomplektidele hindasid. Vaatasin pilte, lugesin hinnanguid. Viimaseid andsin ka oma peas.

Hiljuti abiellus üks Briti kuninglik paar, hiljem lisati muidugi meedias asjaosaliste riietele ja aksessuaaridele põnevad naelad, dollarid ja eurod võrdluseks. Nii ma siis vaatasin neid ja lõin seoseid enda elus parajasti aktuaalsete hindadega. Ühe kleidi hind oli näiteks võrdne uue katusega, mida meie kodu hädasti vajaks. Ühe käekoti oleks vabalt võinud uue auto vastu vahetada. Ise ostan tavaliselt kleite, mis maksavad heal juhul sama palju kui mõni kilo maasikaid.

Ja veel üks osa magushapust kompotist. Paar päeva tagasi vaatasin dokumentaalfilmi ühe prügimäe elanikest. Siis meenusid need Aafrika pered, kel ei ole isegi puhast vett ega toitu. Pani taas mõtlema, mida mõne maasikakilo hinnaga teha saab.

Tulles tagasi Anne & Stiili loo juurde – vaadates pilte erinevatest rõivakomplektidest, mõtlesin, et odav ju ei näe alati odav välja ja vastupidi samuti. Millises hinnaklassis kleite lubaksin endale mina, kui oleksin Sussexi hertsoginna? Kui maailmas valitseks küllus, siis kas ma ostaksin kleidi, mis maksab ühe mehe kodu või mitme küla veevärgi hinna?! Ei tea. Aga enda nahas olles tekkis kuidagi tänulikum tunne küll kõige eest. Lisaks veel arusaam, et kui saab maailma vastu olla säästlikum, siis see on hea valik ja seejuures mitte tingimata kole.

Angela

Loosime välja kolm auhinda!

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili augustinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri facebook.com/annestiil.

15. augustiks saabunud kirjade vahel loosime välja kolm ahvatlevat kinkekomplekti!

  1. Lily Lolo meigipintslite komplekti kuulub 10 pintslit (väärtus 71.50).
  2. Dr Irena Eris Tokyo Lifti pinguldavate toodete komplekt vanusele 35+ sisaldab kollageeniga öökreemi, silmaümbruskreemi ning kaitsvat ja sära andvat seerumit (väärtus 84.20).
  3. Cutrin Vieno Sensitive’i sarja kinkekomplektis on puhastav palsam, kuivšampoon ja tugev juukselakk (väärtus 63.20).

Eelmise kuu auhinnad võitsid Kärt, Liis ja Tiiu. Palju õnne, võtame teiega ühendust!