2. Vähem on rohkem.
Palav ilm ja kattev jumestuskreem kokku ei sobi. Vaheta see välja tooniva niisutava kreemi vastu või sega tavalise näokreemi hulka veidi kunstpäevitust tekitavat toodet. Tulemus jääb hulga loomulikum ja püsivam.

3. Võitle läikimise vastu.
Õrnalt kumav nahk ja leemendav nägu on kaks eri asja. Kui sul on rasune või seganahk, hakkab see suvel kergest läikima. Sel juhul kasuta näol enne jumestuse tegemist rasueritust reguleerivat meigialuskreemi ja kanna meikimise lõpus näole veidi matistavat puudrit.

4. Ära lase silmameigil laiali minna.
Kui silmameik kandub päeva jooksul valesse kohta, siis vajad silmameigi aluskreemi, mis ei lase laugudel rasuseks minna. Ripsmetušš ja silmalainer vaheta aga veekindlate vastu. (Õli sisaldavad näopuhastusvahendid eemaldavad need õhtul kerge vaevaga.)

5. Unusta huulepulk.
Kuumalaine ajal pole mõtet huulepulgaga võidelda. Kasuta selle asemel parem huuleläiget või toonivat palsamit. Kui sa tõesti huulepulgast loobuda ei taha, siis muuda see kauapüsivamaks: kõigepealt värvi suu huulepliiatsiga üleni ära, seejärel kanna peale huulepulk.

6. Kinnita meik.
Kõige tähtsam nipp on ühtlasi kõige lihtsam: piserda jumestatud näole meigikinnitusspreid. See meikarite lemmiktoode on suvisel ajal asendamatu, sest see hoiab jumestuse kenasti päeva lõpuni paigal.

Allikas: redonline.co.uk