Kanadast siirdus Cathy kuueks aastaks Saksamaale, mida ta ise peab oma kõrgperioodiks. “Mind lennutati pidevalt ringi, töötasin näiteks palju Hispaanias pesumodellina. Mul on meeles, kuidas ühel fotosessioonil ütles fotograaf, et wake up… Enda arvates olin täiesti puhanud ja valmis. Mõistsin, et olen kaotanud sisemise sära. Võtsin puhkust ja tulin Eestisse tagasi.”

Eestis lõi ta pere, kuhu sündis kaks last – poeg Patrick on praegu 21 ja tütar Sophie-Aleksandra 17. Cathy pühenduski perele ja lastele ning oli kindel, et modellindusega enam ei tegele. “See oli armastuse andmise aeg!”

Õige pea hakkas ta aga taas Soomes casting’utel käima. “Praegu on moemaailmas selline suund, et sa võid modell olla ka 70selt, ja minu meelest on see äge. Kui ma saan nüüd töötada, siis on see puhas fun.” Cathy üks viimaseid suuremaid töid oli näiteks kahe aasta tagune pildistamine Schwarzkopfile – Hamburgis toimunud võtte tulemusena kaunistas just tema nägu maailmakuulsa ilufirma juuksevärvikarpe. “See oli minu jaoks väga suur asi. Tundsin end täieliku tippmodellina.”
Praegu asub Cathyt esindav agentuur Soomes ja tal on püsikliendid, kes teda ikka ja jälle tööle kutsuvad. “Aastatega kujunenud suhted on üliolulised – elus ei taandu ju kõik mitte tööle, vaid inimestele, kellega koos sa midagi teed,” rõhutab ta. Muu hulgas on Cathy praegu ühe Soome suurima rõivabrändi Ril’s modell.

Kui modellindusega tegeleb ta nüüdseks hobi korras, siis ilu kuulub ikka tema igapäeva – naine töötab neljandat aastat Kadriorus asuvas ilusalongis müügi- ja turundusjuhina. “Iluteemad on nii naiselikud ja tähelepanu iseendale ei tohiks mitte kunagi kaduda. Olen kindel, et ükski naine ei taha vananeda ja kui keegi väidab vastupidist, siis ta valetab. Alternatiiviks – mina pean seda iluhoolitsuseks – ongi esteetilise meditsiini uue põlvkonna iluhooldused, mis on kõik vananemisvastase eesmärgiga.”