HERTSOGINNA LEMMIKRETSEPT: Meghani seksikas suvikõrvitsapasta
Esimese asjana tuleb hakkida sibul ja seda õlis praadida. Järgmisena lisada tükeldatud suvikõrvits, puljongikuubikud ja veidi vett. Segul lasta madalal tulel küpseda – ja seda tervelt neli tundi!
Nii pika küpsetusprotsessi jooksul muutub suvikõrvits Meghani sõnul räpaseks seksikaks seguks. Konsistents on kui kreemjal kastmel, mis sobib pasta juurde ideaalselt. Meghan nimetab tulemust suvikõrvitsa bologneseks, sest tegu on kuulsa liharoa taimetoiduversiooniga. „Kaste muutub nii kreemjaks, et võiksid vanduda, et selles on palju võid ja õli, aga tegelikult on vaid suvikõrvitsat, vett ja veidi puljongikuubikuid,“ kiidab hertsoginna.
Ta soovitab segada valmis kaste keedetud pastaga, maitsestada soola, pipra ja sidrunimahlaga ning lõpuks puistata peale parmesani juustu ja tšillihelbeid. Head isu!