1. Igavene lemmik: Blistexi huulevõie tumesinises pisikeses potsikus (3.-). See aitab alati nii lõhenenud huulte kui ka nohusest ninast kahjustada saanud naha korral. Hommikuks on nahk pehme, ilus ja terve!

2. Uus lemmik: sära andev meigialuskreem Pixi Flawless Beauty Primer (30.99) on päevitunud nahal nii kaunis ja värskelt kumav. Sätin seda valgustpeegeldava kreemina põse­sarnadele, tulemuseks on nahk nagu portselan.

3. Suvelemmik: Shiseido parfüüm Ever Bloom Ginza Flower (82.99) on minu jaoks tõeline suvelõhn, magus ja kirgas.

Kujundaja Elis Svistunova

1. Igavene lemmik: juukselakk Syoss Max Hold Mega Strong (4.95), sest see on kõige tugevam juukselakk ning kvaliteedi ja hinna suhe on eriti hea. Selleta ei saa ma ühtki päeva elatud!

2. Uus lemmik: niisutusgeel Image Skincare Vital C Hydrating Water Burst (49.- ) on parim niisutustoode näonahale suvel. Õrn ja värske apelsinilõhn on nii mõnus. Emulsiooni imendudes hakkab nahk veidi kipitama, aga see on meeldiv – tunda on, et C-vitamiin tõesti turgutab igat rakku.

3. Suvelemmik: küünelakk Orly Breathable 906 Power Packed (11.99) sobib mu päevitunud naha ja kõigi riietega. Meeldib, et see on rikastatud argaaniaõli, B5- ja C-vitamiiniga ning on vegani­märgistusega.