AEGAON turundusjuhi Kristjan Rabi sõnul teeb nimetatud seeria ainulaadseks asjaolu, et iga käekell on omanäoline ja kordumatu. “Iga selle seeria korpuse välimus on värvi poolest ainulaadne ja kordumatu. Ükski isend ei ole teisega identne ega vasta täielikult tootefotodele ega ka vitriinis seisvatele kelladele. Seetõttu on iga selle mudeli ostmine kliendi enda vastutusel, mis tähendab, et üksnes toonide mittesobivuse tõttu me ühtegi Kameeleonit umber ei vaheta,” selgitas Rabi.

Tegijate sõnul võivad erinevatel käekelladel domineerida erinevad kameeleoni toonid, milleks on valdavalt rohekas, violetne, sinakas, kuldne ja muud. Iga eksemplari eripära on tingitud tootmisel kasutatavast PVD-tehnoloogiast, mis tekitab igale kellale omanäolise värvigamma.

“Soovisime inimesi üllatada ja pakkuda neile midagi tõeliselt hullumeelset. Kas me neid mudeleid ka juurde teeme, otsustavad oma tagasisidega kliendid ise,” ütles AEGAON disainer Janno Roodi. 

Lisaks Kameeleoni mudelile, leiab brändi uuest valikust ka süsimusta disainiga Tabula Rasa ning möödunud aasta lõpul ilmavalgust näinud kuldse naiste mudeli, mis on nüüdsest saadaval ka metallrihmaga.

AEGAON on esimene Eesti käekellatootja aastast 2012, kelle tooteid on tänaseks interneti vahendusel ostetud enam kui 22-st riigist. Tänavu maikuus avas etevõtte oma esimese esinduskaupluse Tallinna vanalinnas Aia tänaval.