Anne & Stiil on kvaliteetaeg. Võtan hommikul tassi kohvi, avan ajakirja ja tunnen, kuidas kehasse voolavad õnnehormoonid. Lugu Cathyst avas nii ilusti selle kauni naise olemust ja mõtteid. Veel meeldisid ilutoodete ülevaated ja Reet Härmati lustakas artikkel. Anne & Stiil on nii suureks inspiratsiooniks, et olla enda parim võimalik versioon. Suur tänu teile, päikest ja palju ilusaid mõtteid edaspidiseks!

Geroli

Aus ja humoorikas

Mulle meeldisid väga Reet Härmati “iluseiklused”. Hästi humoorikas ja aus lugu ning piltidega illustreeritud. Täielik vitamiin! Olen Reeta alati imetlenud kui oma ala proffi, aga ei teadnudki, et ta on nii hea humorist. Enamik meist ei ole nii julged, et oma altminekutest rääkida. See oli õpetlik ja naljakas lugemine.

Anne-Liis

Lemmiklood

Rõõm oli suur, kui enne reisile minekut ajakiri postkasti saabus. Hakkasin kohe lennukis lugema. Mees veel uuris, et kas naisteajakirjades midagi huvitavat ka on. Loen alati läbi persooniloo, arvamuslood, moe- ja ilu-uudised, samuti on huvitavad psühholoogia- ja reisilood. Mõni kirjutis kõnetab rohkem, teine vähem, igaüks leiab endale midagi. Seekord oli üheks lemmikuks iluõnnetuste lugu. Meenus, kuidas endale ükskord kodus ripsmetutikud peale kleepisin ja otse peole läksin. Poole ürituse ajal hakkasid need maha pudenema... Eelnev katsetamine oleks mõistlik! Inspireerivad olid ka Kaidi Lauri jutt oma raja leidmisest ja Angeelia kehalugu. Olen samuti seda meelt, et keha annab päris palju märku sellest, mida me vajame. Oluline on iseennast kuulata ja usaldada.

Triin

Minu ajakiri!

Jah, ma olen tagasi! Jah, te veensite mind taas, et olen läbi ja läbi annejastiilikas. Aastaid kestnud tellimus sai kevadel läbi. Arvasin, et suudan ilma teieta, kuid ei! “Paastusin” tervelt kaks kuud, kuni tegin seda jälle. Kassajärjekorras ajakirjariiuli järele isutamise asemel hakkasin taas tellijaks ja naudin ajakirja täiel rinnal.

Ahmisin kaanestaari Cathy südamlikku portreelugu ja kohe meenus, et väikese tüdrukuna oli Cathy minu lemmikmiss! Igal plikatirtsul olid ju üheksakümnendatel omad missifavoriidid. Minu esikolmikus olid Cathy Korju, Erika Bauer ja muidugi ka rahva lemmik Liis Tappo.

Ja loomulikult Stig. Ühel sumedal suveõhtukontserdil pajatas Stig oma lugude vahele täpselt sama muhedaid heietusi, nagu minu lemmikajakirja kolumniski leida võib. Omal introvertsel moel jutustab ta humoorikalt ega unusta ka enda üle häbelikult mõnusat nalja visata. Stig on kolumnides ehe ja aus. Ei punnita ega pooseta, vaid on tema ise. Soovitan kõigil Stigi fännidel lugeda ka tema vaimukat raamatut “Minu Kennedy”.

Kaisa

Palju häid nõuandeid

Seekord andis Anne ja Stiil mulle kasulikke nõuandeid, kuidas olla terve, sale ja kaunis. Kes meist seda ei tahaks! Tasuks ju pingutada ja hoolitseda oma naha eest mitte ainult kreemidega, vaid vaadata ka seda, mida suhu pistame. Nii et pistkem aga tomateid – need teevad näonaha kauniks. Mõistus, mis kipub aeg-ajalt väsima, vajab samamoodi turgutamist ja selleks jookskem, kõndigem. See nipp toimib minu puhul ideaalselt. Probleemid leiavad lahenduse, aju saab värskendust. Ja ei tasu end piinata sundmõtetega, enesehaletsusega. Olen ise kogenud ja ajakirja artiklitest kinnitust saanud, et targem on lihtsalt leppida, minna, rind ees, oma eluga vapralt edasi. See pole alati kerge, kuid siiski pingutamist väärt. Ikka sära silmadesse ja naeratus näole!

Mailis

Äratundmisrõõm

Iluõnnetuste artikkel pakkus tohutut äratundmist. Olen isegi omal nahal kõike proovinud, ette on tulnud juuksepikenduste kokku sulatamist saunalaval (Aasiast tellides sai ju nii palju odavamalt!), ripsmepikenduste kandmist, mis pool silma kinni katsid, ja spreipäevituse laigulist jumet. Hea, et tribal-tätoveering alaseljale siiski tegemata jäi! Aga ennast tundes – ega see äparduste jada mul veel lõppenud pole. Samuti oli palju kasu teie toimetuse ilusoovitustest, olen ise niivõrd laisk katsetaja, aga praegu sain küll päris mitu toodet ostukorvi lisatud.

Laura

Kuidas sulle meeldib Anne & Stiili septembrinumber? Kirjuta oma muljetest aadressil annestiil@annestiil.ee või kommenteeri facebook.com/annestiil.

15. septembriks saabunud kirjade autorite vahel loosime välja kolm Laboratoires Filorga Paris’ kahenädalase nahahooldusprogrammi komplekti näole ja silmadele.

Komplektis on kortsudevastane sära andev mask (15 ml), kortsudevastane näokreem (15 ml) ja silmaümbruskreem Optim-Eyes (4 ml) ning kortse siluv mitsellaarvesi (50 ml). Kasutamiseks puhasta nahk mitsellaarveega ja kanna hommikul ning õhtul nahale näo- ja silmaümbruskreemi. Kord nädalas kanna varem puhastatud nahale näomask, lase sel 10–15 minutit toimida ja seejärel loputa. Ühe komplekti hind 49.-

Eelmise kuu auhinnad võitsid Geroli, Anne-Liis ja Triin. Palju õnne, võtame teiega ühendust!