Üks minu lemmiklugudest selles ajakirjas räägib eneses kahtlemisest. Nõustaja Tiina Keskküla ütleb seal, et iseendas kaheldes arvestame võimalusega mitte hakkama saada. Ja mõte mitte hakkama saamisest omakorda toidab inimese ebakindlust ja madalat enesehinnangut...

Muuhulgas, just kahe viimasega saab seletada praegust esoteerika ja pseudoteaduste üha suuremat populaarsust – võib tunduda ahvatlev vabastada end vastutusest oma elus toimuva üle ja anda ohjad kellelegi teisele… näiteks kaartidele. Eesti tuntumaid kaardipanijaid, tarokaartidega ennustav Katrin Oidra seisab aga meeldivalt kahe jalaga maa peal ja tunnistab meile antud intervjuus, et on ise tegelikult suur skeptik. Tema poole pöördujad ootavad enamasti nõuandeid oma unistuste täitmise kohta, kuid tema sõnul on pigem oluline, et inimene ise teaks, mida ta tahab. Vägi oma elu suunata peitub meis igaühes.

Mõnusat tegutsemist!

Mari-Liis Helvik

Anne & Stiili peatoimetaja

Kaadri taga

.

Nii valmis septembri­number – siin on vaid mõned hetked meie selle kuu tegemistest. Näita meile, kuidas sina Anne & Stiili seltsis aega veedad, lisades oma Instagrami-postitusele #annestiiliga.