Must smoking – tõeline õlekõrs

Ülle Pohjanheimo teab oma klientide kogemuse põhjal öelda, et rätsepa tehtud naiste smoking ei vea White Tie üritusel kandjat mitte kunagi alt. "Must puuvilla samet, sinna juurde sirged või laiad püksid – sellega mööda ei pane."

Musta smokingi kasuks räägib veel, et see sobib nii kokteilipidudele kui ka White Tie üritustele. "Kui on fraki pidu, siis võiksid jalas olla üliägedad kingad. Smoking annab palju mängumaad. Võib öelda, et kui see sul kapis on, siis oled juba riides. Boonus on, et see ei aegu. Kliendid ütlevad, et see aitab alati hädast välja ja pakub inspiratsiooni."

KAUBAMÄRK: Legendaarne näitleja ja laulja Marlene Dietrich murdis müüte naiste riietumisest ja kandis kogu elu erinevaid smokinguid.

Tiina Talumees leiab, et White Tie üritusel päästab kandja kimbatusest välja tume õhtukleit. "Soovitan kindlasti tumesinist. Isegi kui see tumesinine on nii tume, et jätab mulje nagu oleks must. See jääb ka piltidel palju erksam," nendib Talumees.

Maailma kõige targem valik

Lihtsama vastuvõtu jaoks soovitab Ülle Pohjanheimo musta kleiti. Ta ütleb, et mustas on võimatu mööda panna ja temal endalgi ripub sääraste ürituste tarvis kapis just must kleit.

Talumees mainib, et tundes Eesti naist, siis valitakse ka lihtsamale üritusele minnes tumesinine kleit. "Lihtsamate vastuvõttude tarvis võiks olla üks lihtne sirge kokteilikleit. Tumesinine on üks maailma targematest valikutest. Sinise värvi gamma on lai, kuid kogemus on näidanud, et kui meie riidepuul on kõrvuti fuksia toonis ja sinine kleit, siis valitakse just viimane. Samas meeldib mulle ka halle toone soovitada, aga kui ürituse eel pabistad, siis on vast tumesinine kleit see kõige kindlam valik," soovitab Talumees.

Riietuse krooniks võiks Talumehe sõnul olla kapis elegantne villane mantel, millega kenasti peole siseneda.

Pole kahtlust, et kõige keerulisemad küsimused saavad proffidelt kõige lihtsamad vastused. Iga naise asi on lihtsalt oma tualett enesekindlalt välja kanda, sest attitude on vähemalt pool võitu, kui isegi mitte terve.