Mis Emmy täpsemalt on?

www.emmystore.ee on tuntud brändide ostu- ja müügikeskkond, kus on praeguseks müügil juba üle 60 000 kvaliteetse riideeseme ja aksessuaari tuntud kaubamärkidelt nii naistele, meestele kui ka lastele ning seda võrreldes uute toodetega kuni 80% madalamate hindadega.

Emmy annab suurepärase võimaluse osta ja müüa tuntud kaubamärkide kasutatud rõivaid. On ju meil kõigil kappides riideid, mida lihtsalt ära visata või niisama ära anda ei raatsi. Kuna nende iseseisev müümine osutuks liialt aeganõudvaks, on Emmy loonud kasutatud rõivastele atraktiivse toimiva järelturu. Kvaliteetsete rõivaste järele on alati suur nõudlus, mistõttu on neid lihtne pärast kasutamist edasi müüa. Emmy on rohkem kui kirbukas ja enamat kui e-pood.

Kuidas Emmy töötab?

Emmy teenust kasutades ei ole vaja teha muud, kui toimetada oma riided Stockmannis või Mustika keskuses asuvasse Emmy kogumiskasti. Emmy teeb kõik ülejäänu: sisestab rõivaste info, määrab hinna, teeb fotod, ladustab, müüb, postitab tellimused ning korraldab tagastusega seotud asjaajamise ning klienditeeninduse.

Ostmisprotsess käib veelgi lihtsamalt. Mine Emmy kodulehele, lisa sobiv toode ostukorvi, asu maksma ning vali sobiv kättesaamise viis. Väga lihtne ja kiire.

Emmy süda tuksub kvaliteetsetele riietele, inspireerivatele leidudele, hõlpsalt korrastatud riidekappidele ja jäätmete vähendamisele. See on kui "võtmed kätte" stiilis teenus, mis teeb sinu eest kõik müügitoimingud ära ning pakub inspireerivat ostukogemust.

Lisaks oma riietega rahateenimise võimalusele on taaskasutamisel teisigi häid külgi: riiete tootmisvajadus, CO2-heitmete kogus ning ka jäätmete hulk vähenevad, sest tooteid kasutatakse kauem.

Emmy soovib, et kõik inimesed saaksid osta kvaliteetseid rõivaid, mis kestavad üle mitme omaniku ning mille väärtus ajas ei kao. Mine ja vaata www.emmystore.ee – äkki saab see ka sinu lemmikuks.

Jaga
Kommentaarid