Beautybox maksab 39 eurot ning sisaldab 122 euro väärtuses tooteid!

Ilurutiin koosneb paljudest etappidest, aga kui on olemas õiged tooted, muutub see naudinguks ja lõbusaks mänguks peegli ees.

Alusta naha puhastamisega: Babé seebi- ja veevaba õliseep sobib kõikidele nahatüüpidele, eriti ideaalne on pesuvahend kuivale, väga kuivale ja atoopilisele nahale. Dr. Bronner’s All-One Pure-Castile Bar Soap on loodusesõbra unelm – toode on 100% naturaalne, biolagunev, õiglasest kaubandusest pärit toorainest ja vegan. 0% keemiat ja 18+ kasutusviisi – näo, käte ja keha, aga samuti meigipintslite puhastamiseks ning raseerimiseks!

Valmista näonahk seerumidoosiks ette Lirene’i õrna ensüümkoorijaga näole, mis sisaldab aktiivseid puuviljahappeid ja papaiaensüümi. Seejärel lase käiku hindamatud Perlabella ilupärlid, mis hooldavad Sinu nahka kontsentreeritud seerumiga. Kehanahka poputa kiirelt imenduva ja lõhnavaba Eucerini ihupiimaga, jõulusaginast väsinud jalgu turguta Ciccarelli rahustava jalageeliga. Juuksetooni värskendab mittepüsiva värvipigmendiga juuksemask Maria Nila Colour Refresh. Sära ja läiget pole kunagi liiga palju, seepärast kanna kiharatele seerumit Alterna Caviar Infinite.
Sinu pilgu muudab vastupandamatuks Lily Lolo looduslik mineraalne lauvärv ja täiuslikult ripsmeid koolutav ripsmetušš Lumene Nordic Chic Curl. Täpi paneb i-le spetsiaalse aplikaatoriga kauapüsiv huulevärv Artdeco Liquid Lipstick 24 Diva Pink ja glamuuri lisab imekiirelt kuivav Glamlaci küünelakk.

Jäägem kauniks!

Alati Sinu ilutoimetaja
Reet Härmat

Karbis on:

Artdeco Liquid Lipstick 24 Diva Pink / 6ml / 13,90€
Babé õliseep / 100 ml / 8,28€
Ciccarelli rahustav jalageel / 50 ml / 5,83€
Dr. Bronner’s All-One Pure-Castile Bar Soap / 140 g / 5,90€
Eucerin Urea Repair PLUS ihupiim 5% uurea, keramiidide ja NMF -ga / 20 ml / 4€
Perlabella Koensüüm Q10-ga vananemisvastased seerumipärlid näole / 28tk x 0,34ml / 14.95€
Glamlac küünelakk / 15ml / 6,99€
Maria Nila Colour Refresh mittepüsiva värvipigmendiga õrn ja toitev juuksemask / 300ml / 26€
Alterna Caviar Infinite Color Hold Vibrancy Serum / 15ml / 12,90€
Lily Lolo mineraalne lauvärv – 100% looduslik / 2g / 8,60€
Lumene Nordic Chic Curl ripsmetušš / 7ml / 13,90€
Lirene õrn ensüümkoorija näole / 8ml / 1,70€

Beauty boxi saab tellida siit: www.ajakirjad24.ee/beautybox