“Suplemine külmas vees on peaaegu minu igapäevarutiiniks muutunud. Kevadel, suvel ja sügisel hüppan olenemata ilmast merre, talvel külma duši alla või vanni,” jagab Anu oma ilu saladusi. Tema päeva asendamatu osa on hommikune jook, mille jaoks segab naine toasooja vette supilusikatäie MSMi C-vitamiiniga. Sellele järgneb külm kümblus, kreemitamine, kerge meik ja tassike kuuma kakaod.

Mis aga aitab tal kadestamisväärset vormi hoida? “Päike, värske õhk ja merevesi – need mu sõbrad kolmekesi.”

Stressi maandamiseks meeldib talle mugavustsoonist välja astuda. “Lähen põnevale reisile, õpin ära mõne triki ja olen avatud uutele tutvustele. “Kähkukatena” toimivad ka raamatud, filmid, koeraga jalutamine, uisutamine ja ujumine.” Anu armastatuim ilutoode on Elizabeth Ardeni Eight Hour Cream Skin Protectant.

Et tervis püsiks tugev, elab ta rõõmsat ja aktiivset elu. “Teen tööd, mis mulle meeldib, ega muretse tühja-tähja pärast. Hoian lähisuhted korras. Ka tervis on loomulikult au sees. Ma ei õgi end paksuks, ei söö ülesoolatud toitu ega valget suhkrut. Ma ei suitseta, joon orgaanilist punast veini ja liigun metsikult palju. Mis kõige olulisem – ma armastan ennast!”