Külmpruulitud kohvi tooni kiharad

Külmpruulitud kohv jõuab sel sügisel nii inimeste kohvitassidesse kui juuksetoonidesse. Meie eriliseks lemmikuks on see stiil, mille loojaks @hairby_kimberlyy

Ole aga ettevaatlik, sest külmpruulitud kohvi toon ei ole laialt levinud termin. Kindlustamaks, et sinu juuksur just õige tooni leiab, palu tumepruuni tooni soojade salkudega. Punakas-kuldsed toonid hajuvad sinu soengusse nagu kreemjas lisand kohvitassis.

Flanellist juuksed

Külmad ilmad on lähenemas ning varsti vahetad lühikesed püksid ja topid mugavate ja soojade kihtide vastu. Flanell on sügismoe garderoobi klassik ning traditsioonilised punased ja vasetoonid annavad sinu soengule sügispuudega sarnase elegantsi.

Ole loominguline, inspireerides @anthonycuts poolt loodud soengust, mängides tumedate oranžide ja kaneelist inspireeritud toonidega või leia midagi, mis on täiesti sinu mugavustsoonist väljas.

Punaste alatoonidega blond

See, et päike enam säravalt kõrgel taevas ei kiirga, ei tähenda, et sinu blondid lokid ei võiks seda teha. Lisa kuldsetele kiharatele õrnalt punaseid alatoone, andes juustele jumalannalikult sooja sära nagu on tehtud selle soenguga @soulsnap.

Jäta tulemus siiski loomulikuks, valides sügav kaneelipunane, mitte erksam karmiinpunane või vask.

Soojendatud brünett

Meist mõnede jaoks võib brünett olla veidi igav. Kuid lisades sellesse mitmekülgseid soojade alatoonidega salke, nagu seda on teinud @sarahzstylz, lisad soengusse kerge vaevaga kiirgavat sära ja dimensiooni.

Hoia blondist eemale ning vali õrnad punased, oranžid ja roosad toonid, et end tõeliselt sügise lainele viia. Võid salke keskenduda ka vaid juuste alumisele kolmandikule, sest see lisab kontrasti ja toob värvid tugevamalt välja.

Roosikuldne

See on sinu lemmikehete, parimate kingade ja võib-olla isegi sinu iPhone'i toon, seega miks mitte kanda seda uhkelt ka soengus?

Siinkohal tõestab @guy_tang, et tumedad juuksejuured pole selle stiili puhul mingisuguseks probleemiks – pigem vastupidi! See on lihtne ja murevaba viis muuta naturaalsete brünettide soeng veidi heledamaks. Igavuse pärast pole sul kindlasti muretseda vaja, kuna see värv muutub ajaga soojast ja roosakast oranžika roosani.

Kastanpruun glasuur

Kas oma pruunide juuste blondeerimine tekitab sinus hirmujudinaid? Sa pole selles üksi, mistõttu paljud inimesed pöörduvad hoopis kerge toonimise poole, et tuua soengusse soojemat varjundit.

Just punakas toon nagu sellel @sarahnicole.hair soengul muudab välimust õrnalt, aga mitte liiga drastiliselt ning kergelt toonivad hooldused võivad sinu juukseid isegi tugevdada ja neisse sära lisada.

Oranž ombre

Ombre on olnud üks kuumimaid soengustiile juba mõnda aega, kuid enamik naisi jäävad selles osas lihtsaks ning valivad brüneti-blondi kombinatsiooni.

Siinkohal jagab @kristinamaccaro inspiratsiooni, kuidas kasutada oranži, viies oma ombre uuele tasemele ja anda sellele sügiseselt kõrvitsane varjund. Just ombre stiilis värvimise tehnika võtab sellelt tugevalt värvilt veidi intensiivsust maha ja muudab selle vähem otsekoheseks, kui vaid tugevalt üht tooni ja ilma lisavarjunditeta soeng.

Plaatina balayage

Kui sa jumaldad plaatinablondide juuste trendi, aga pole kindel, kas suudad täielikult lumivalgetele juustele pühenduda, siis see balayage, mille autoriks @jessicawagnerhair, on justkui õnnelik kesktee, mida oled juba ammu otsinud.

Sellist soengut on ülilihtne hooldada ja ilusana hoida ning see muutub juuste välja kasvades üha ilusamaks. Lisa ombre efekt, paludes juuksuril juukseotsad täielikult plaatinablondiks jätta.

Maasikablond

Kõigile inimestele ei meeldi mitmevärvilised juuksed. Ühele toonile kindlaks jäämine on šikk ja just maasikablond on ideaalne kombinatsioon korrektsest ja trendikast, nagu tõestab @gallery_of_hair.

Tegemist on soojema tooniga kui kuldne blond ning see värv aitab liikuda ühelt hooajalt teisele, ilma liiga tumedaks muutumata. Palu oma juuksuril kasutada veidi rohkem punast ja vähem blondi või vastupidi, et leida just sulle parim toon.

Karamellitooni salgud

Otsustamine, kas peaksid juuksed blondiks või brünetiks värvima võib olla raske, kuid selle soenguga ei pea sa selle peale isegi mõtlema.

See justkui kergelt kulunud tulemus, mille loojaks @3thirtysalon on imeliseks vaheetapiks brünettidele, kes mõtlevad tulevikuks täielikult blondi soengut proovida.

Tumelilla- ja sinine

Me saame sellest aru, mõned inimesed lihtsalt ei suuda end heledate juustega ette kujutada. Kuid

see võib püstitada probleemi, kui soovid, et sinu salgud oleksid silmapaistvad nagu ükssarvikutest inspireeritud heledad soengud, mida kogu suve näinud oleme.

Sügise saabudes aga võid julgelt neoonsetest toonidest puhata ja võtta uut hooaega kui vabandust katsetada sügavamat värvipaletti, täpselt nagu @whimsical_brandi tõestab. Rikkalikud lillad ja sinised toonid aitavad sul suurepäraselt silma paista.

Allikas: Health.com