Oktoobrinumbris saavad sõna ka naised, kes teavad, mis tähendab teha tööd, näha vaeva ja kogeda oma ameti vastu tõelist armastust. Kuidas nad on saanud edukaks ja suutnud seejuures hoida töö- ning eraelu tasakaalus? Hindamatuid karjäärikogemusi jagavad teiste seas Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Kati Kusmin, restorani Noya ja Michelini tärniga Norra restorani Omakase asutaja ja tegevjuht, Norra suurima sushifrantsiisi Sabi Sushi osanik Triin Solland, arst, ASi Chemi-Pharm juhataja, looduskosmeetikabrändi D'Difference asutaja ja aasta ettevõtja 2012 Ruth Oltjer ja "Su nägu kõlab tuttavalt", "Eesti otsib superstaari" jt menusaadete tegevprodutsent Triin Luhats.


Triin Luhats. Foto: Krõõt Tarkmeel

Anne & Stiil peatub alati ka suhteteemadel. Sel kuul räägivad Eesti tippsportlaste abikaasad ausalt oma elust ja suhtest. Sõna saavad jalgpallurite ja käsipallurite kaasad - Ragnar Klavani abikaasa Lili Klavan, Joel Lindpere kaasa Julia Lindpere, Mait Patraili abikaasa, sakslanna Anna Patrail ja Martin Johannsoni abikaasa Liina Johannson. Vihjeks, et kultusseriaali "Jalgpallurite naised" tegelastega pole nende naiste näol just palju ühist; Lamborghiniga ei sõideta ja Dom Perignoni ei jooda.


Perekond Klavanid. Foto: erakogu

Anne & Stiil armastab moodi ja ilu! Meie moe- ja ilutoimetajad on välja selekteerinud hulgaliselt selle sügise kõige aktuaalsemaid moe- ja iluvihjeid, kuid mitte ainult. Kuna oktoobris antakse üle järjekordne Kuldnõel, siis teeme tutvust ka disaineritega, kes sel korral Eesti ihaldatuima moeauhinna nimel võistlema asuvad. Küsime, mida nad ise kanda armastavad ja mis riivab nende silma eestlaste moeharjumuste juures.

Laulja Birgit Sarrap sai 30. sünnipäevals valmis uue albumi, pani end kirja silmaoperatsioonile ja lubas oma keha pildile püüda just sellisena, nagu see on. Ta tunnistab muuhulgas ausalt, et peale kahe lapse saamist on tema rinnad muutunud ja naba täiesti teistsugune... Loe täismahus lugu SIIT.

Tunned mõnikord, kuidas lihtsalt ei viitsi end trenni ajada? Kõige pikem maa on diivanilt välisukseni, ütleb ratastoolitenninist Kristi Viisimaa. Tema ja kolm teist naist räägivad ausalt, kuidas nad oma puudele vaatamata regulaarselt spordivad ja oma teiste hobidega tegelevad. Töötamisest rääkimata!


Kristi Viisimaa. Foto: Krõõt Tarkmeel

Eksperimendi-rubriigis proovib Anne & Stiili vanemtoimetaja Kelly Kipper loobuda toidust, parandus, rämpstoidust. Kuidas tal 21päevane teekond tervislikuma toitumise ja tervema elu suunas läks? Tuli ette libastumismomente ja sattumisi kaneelisaiade-friikate-ja muu keelatu Bermuda kolmnurkadesse...

Sooviksid kodus trenni teha, kuid ei suuda otsustada, milliseid harjutusi siis tegema peaksid? Värskes Anne & Stiilis näitab efektiivsed harjutused ette populaarne fitness-blogija Erna Husko (tal on Instagramis üle 52 000 jälgija!).


Erna Husko. Foto: Krõõt Tarkmeel

Avasta need ja veel paljud teisedki teemad värskest Anne & Stiili numbrist!