2016. aastal kirjutasid erinevad tabloidajakirjad aga, et kuninganna Elizabeth II olevat otsustanud, et Eugenie ja tema õde Beatrice ei saa olema nii-öelda töötavad aadlikud. See otsus ajas prints Charles'i ja prints Andrewi aga tagajalgele. Väidetavalt oli eriti vihaseks saanud prints Andrew, kes ei mõistnud, miks tema lapsi ei kohelda kui tähtsaid printsesse, kes saaksid maksumaksjate rahastatud fondist raha.

Kuninganna ema fond

1994. aastal paigutas kuninganna ema kaks kolmandikku oma rahast, milleks arvatakse olevat ligi 19 miljonit naela, fondi, mille ta tegi oma lastelaste laste heaks. Väljaande The Guardian väitel jagasid William ja Harry omavahel ligi kuus miljonit naela ära, kui nad said 21-aastaseks. Harry sai suurema osa rahast kompensatsiooniks, et temast ei saa kunagi monarhi. Kui Harry ja William saavad 40-aastaseks, tuleb neil jagada omavahel ära veel kaheksa miljonit naela. Samas Eugenie ja tema õde Beatrice saavad omavahel jagamiseks vaid mõne miljoni.

Beatrice'i vanemate fond

Tundub, et Beatrice'i ja Eugenie vanemate lahutuse juures oli ka midagi head. Nimelt tuli sealt Eugenie jaoks järjekordne fond. Mõlemad tütred ja Yorgi hertsoginna said peale 1996. aastal toimunud lahutust kuninglikult perekonnalt kolm miljonit naela, millest väidetavalt 1,4 miljonit läks selleks, et teha Beatrice'ile ja Eugeniele fond.

Eugeniel on tegelikult ka päris töö olemas

Hetkel töötab Eugenie ühe Londoni kunstigalerii abidirektorina. Kunstigalerii kannab nime Hauster & Wirth. Eugenie töö seisneb projektide planeerimises ja kunstnike aitamises galeriis ning samuti ka ürituste korraldamisel. Pole teada, kui palju Eugenie palka saab, aga kunstigalerii direktori palk on 148 160 dollarit aastas.

Kui palju on Eugeniel raha kokku?

Arvatavasti umbes 4,6 miljonit dollarit. Kui rikas on Eugenie võrreldes teiste kuningliku perekonna liikmetega? Prints Harryl ja prints Williamil on arvatavasti 25-40 miljonit dollarit. Prints Philipil on ligi 30 miljonit dollarit. Samas prints Charlesil on ligikaudu 400 miljonit dollarit ja kuninganna Elizabeth II-l on umbkaudu 520 miljonit dollarit.

Allikas: Cosmopolitan.com