Mask lõhnab täpselt nii hästi, kui nimigi vihjab: magusalt ja mandliselt. Toode on mõnusalt rikkaliku ja kreemja tekstuuriga, samas annab kaerajahu ka õrnalt koorivad omadused. Aaloe ja prebiootikumid lubavad kuiva ja tundlikku nahka rahustada ja seda need ka teevad. Nägu jäi pärast kasutamist sile ja pehme ning minu kapriissel nahal kaebusi ei esinenud. Kiidan ka pakendit: klaaspurgike sobib vannitoariiulile tõeliselt hästi.

PEITEKREEM 21.- Make Up Factory Real Conceal

Pärast jumestuskreemi pealekandmist ma lihtsalt pean silmade alla heledamat peitekreemi panema: mitte niivõrd tumedate silmaaluste tõttu, vaid seepärast, et see äratab pilgu ja elavdab jume. Stiilses klikitavas metalltuubis peitekreem mõjub meigikotis minimalistlikult ja luksuslikult. Kreem on piisavalt kattev, kuid samas loomulik. Pliiatsi otsas olev svamm on kreemi nahalekandmiseks mugav, aga hajutamiseks sobib siiski paremini spetsiaalne pintsel või eraldi meigisvamm.

RIPSMETUŠŠ 38.- Sensai Lash Volumiser 38°C

Mäletan, kui sõbranna ütles, et ta ema kasutab vaid üht ripsmetušši, mille saab maha sooja veega. Temagi olevat korra proovinud ega soovi enam midagi muud. Nüüd, pea kümme aastat hiljem olen ka mina selle imetooteni jõudnud. Kuidas on õnnestunud teha tušš, mis püsib terve päeva veatult, kuid samas lausa libiseb sooja veega pestes ripsmetelt maha? Pole aimugi, aga olen tänulik, et ei pea enam tuši eemaldamiseks silmi õlitama-seebitama ja hõõruma. Ideaalne laisale luksusearmastajale!

SÜGAVPUHASTAV ŠAMPOON 22.50 ja TEKSTUURI LISAV PALSAM 25.50 Sebastian

Kuna mul on loomult peenike ja pead ligi hoidev juus, on kõikvõimalikud lakid-vahud ja tekstuurispreid mu suured sõbrad. Sebastiani šampoon Reset lubab eemaldada ka kõige tugevamate stiliseerimistoodete jäägid, samas kui palsam Preset viimistleb juuksed järgmiseks töötlemiseks. Juuksed olid pärast pesu tõesti puhtad, volüümikad ja siidiselt pehmed. Lahedates pudelites peidab end professionaalse juuksurisalongi aroom ehk kiharad lõhnasid suurepäraselt terve päeva.

KEHAÕLI 9.- Lirene Mineral Collection

Oluline on küll keha regulaarselt niisutada, kuid see protseduur jääb sageli tempoka eluviisi taha toppama. Seega on tänuväärt kõik kiiresti imenduvad, ent siiski tõhusalt niisutavad ja nahka mõnusalt pehmeks jätvad tooted nagu see mineraalidega spreiõli. Kerge pudel on kasutamiseks mugav. Nahk ei jää õline, vaid siidine ja pehme. Õlil on pigem malbe ja tagasihoidlik lõhn, mis ei tungi kuidagi esile. Soovitan kiire ja mugava kehahoolitsuse fännidele, kindlasti sobib toode ka näiteks trennikotti pistmiseks.