Jäära jaoks on algav kuu küllaltki keeruline. Kohati tundub, et elu loob illustratsioone mõru maiguga Murphy seadustele – kus vähegi võimalik, muutub olukord pingelisemaks. Novembri teisel poolel on nii mõnelgi Jääral tunne, et kõik, mis seni plaanitud, tuleb ümber korraldada.

Suhted. Kuna oled enese ümber toimuva tõttu küllalt pinges, ei mõju see ka suhetele hästi. Ise sa seda nii ei taju – näed vaid, et lähisuhetes on mõrasid, ning kui oled lapsevanem, saad aru, et lapsedki on kuidagi liimist lahti. Ei muud, kui rahulik nägu ette ja tasakesi elu korraldama.

Töö ja raha. Annad päevast päeva oma parima, kuid ikka tundub seda olevat vähe. Kord veavad alt teised inimesed, kord ei jõua kohale kirjad või hilinevad tellimused. Kõiges selles aga süüdistatakse alailma sind – ka ise tunned end süüdi olevat. Kuu edenedes olukord paraneb.

Ilu ja tervis. Nüüd väärid sa kvaliteetaega ja parimaid võimalusi enese vaimseks ning füüsiliseks taastamiseks. Pinge ja väsimus võivad õõnestada sinu immuunsüsteemi, tehes su vastuvõtlikuks külmetushaigustele. Enneta sellist olukorda une ja rahvameditsiiniga.

♥ 1, 19, 22 ⇧ 2, 15, 24 ⇩ 3, 13, 29

Sõnn

Sõnni november on kiire ja küllalt pingeline, täis erinevat infot, mis tulvab temani läbi eri suhtluskanalite. Saavutusvajadus seab tee äärde hulganisti virvatulede moodi ahvat­lusi, mis kõik meelitavad valitud rajalt kõrvale astuma.

Suhted. Algab hoogne suhtekuu, mis viib su kokku väga paljude inimestega, kelle hulgas on nii uusi kui ka vanu tuttavaid. Tunned soovi olla nõrk naine ning toetuda senisest rohkem partnerile. See on hea lakmuspaber – kas ta lubab ja kas see tekitab temas kiusatust end sinu arvel kehtestada?

Töö ja raha. Kuu algab väga tempokalt – alailma on sind vaja, olgu kodu- või välis­maistes ettevõtmistes. Kiirustades on aga raske süveneda ja see tekitab kiusatuse delegeerida paljud ülesanded teistele. Iseenesest hea mõte, kuid piirab sinuni jõudvat infot. Kuu viimasel nädalal hakkab tempo vaibuma.

Ilu ja tervis. Ole enesega lahke ja luba endale just seda, mida hing ihaldab. Nüüd on hea aeg keskenduda oma välimusele, unustamata seejuures ka tundemaailma vajadusi. Püüa hellitada end vaba ajaga, mil saad teha just seda, mis sulle meeldib.

♥ 7–8, 20, 25 ⇧2, 10, 21 ⇩ 6, 14, 28