Sügisel ja talvel on soe kampsun lausa asendamatu! Nümphi pullover hoiab keha soojas moekalt ning näeb trendikas välja. Kanna näiteks pliiatsseeliku või ruuduliste viigipükstega. Hind 79.95

Kui tavaline pruuni-mustakirju ei sobi kokku kandja nahatooniga või lihtsalt ei meeldi, siis on loomulikult lubatud ka muud toonid. Mida mängulisem, seda parem!

President John F. Kennedy abikaasa Jackie Kennedy 1962. aastal. See, et loomamuster on moes olnud terve igaviku, tõestab, et ka vanaemade kapist võib moekaupu leida.

Loomadest on moekuningriigis esindatud ka vöödilised sebrad ja tiigrid. Jalgu tasub hellitada ussimustriliste saabastega ning ussimuster on trendikas ka käekottidel.

Kaubamaja moeetendusel nähtud Weekend Max Mara mantel on tõeliselt soe ja praktiline.

Pealaest jalatallani loomaks riietumine pole tagasihoidliku eestlase esimene valik. Selleks et moekas olla, piisab ka põnevatest aksessuaaridest, mis tagasihoidlike toonide taustal pilke püüavad.

Pariisi tänavatel nähtud kontskingad on ehe näide sellest, et leopardimustrist on saanud äge klassika.
Kiskjatest on inspiratiooni saanud hulk moeloojaid. Üks neist on Tom Ford, kelle loomingut kandes võid olla kindel, et su kostüüm eristub teistest. Loomadest ammutavad ainest ka Fashion Easti, Carolina Herrera, Balenciaga, Diane von Furstenbergi, Burberry ning samuti tänavamoe staarid.