Michael Korsi 2018.–2019. aasta sügistalvise kollektsiooni õlgu paljastav ning portreedega kaunistatud õhtukleit mõjub pidulikel üritustel lausa eepiliselt.

Valge mõjub elegantselt ja šikilt, luues välimusele alatooni, mis mõjub hinnaliselt, muutes riietuse pealtnäha kallimaks. Kui rõivastele lisada metallikud detailid, saab see hinnaline look veelgi enam silmapaistvust ja hoogu juurde. Sega omavahel julgelt erinevaid tekstiile, vastandlikke stiile ja heledaid toone – see muudab su veelgi huvitavamaks.

Naiseliku lõikega mustade täppidega Farrow pluus mõjub tõeliselt naiselikult ja stiilselt kantuna pea iga asjaga. Hind 65.69

Psühholoogiliselt seostatakse valgega tihti puhtust ja vooruslikkust. Esimesena kargab tooniga seoses pähe mõte lumest, pilvedest ja valgusest, seega on tegemist igati helge tooniga, mis mõjub ergastavalt ka kandja vaimule.

Lanvini meestekollektsiooni rihmadega kaunistatud mantel sobib ka naistele.

Kui ilmad kipuvad olema porised, siis võiksime jalga torgata valged kummikud. Kes heledaid pükse kanda ei julge, see valigu valge käekott või siidsall, millele talve poole pakuvad konkurentsi suur pehme soe müts ja sall.

Kuldse ja valge osav koostöö Victoria Beckhami kevadkollektsioonis sobib ka praegusesse aastaaega.
Ülerõivastest on tänavatele teretulnud heledad mantlid ja joped, mida vürtsitada julgete värvitoonidega. Keegi ei vaata viltu ka klassikalisele mustvalgele komplektile. Valged teksad sobivad ideaalselt kokku näiteks musta nahktagiga ning lateksist või nahast püksid hakkavad eriliselt mängima heleda särgiga, olgu see naiselike rüüsidega või range minimalistliku disainiga. Valget sügist!