TFW, Woolish, Lii Heleen Märks paremal

"Tahan tänada agentuuri Living Models juhti Evelyn Mikomäge, kes on tublisti arenemisele kaasa aidanud ja nende eestvedamisel Lii Heleen sellel moeetendusel kaasa saigi lüüa. Ma olen seda kõike vaikival heakskiidul kõrvalt jälginud ja tunnen esimeste edusammude üle suurt rõõmu," kostab Märks.

Modellitöö on Märksi sõnul vähemalt esialgu meeldivaks vaba aja sisustamise vormiks. "Ennekõike kooliharidus, siis kehaline koormus iluvõmlemise trennis, mis neelab nädalast kuus päeva." Seejärel plaanitakse vaikselt sisse elada ka moemaailma. "Kindlasti ei tasu kiirustada ja laseme Lii Heleenil rahulikult seda ala kombata ja õpime ka ise kõrvalt ning vaatame, kuidas asjad liiguvad," ütleb raadiohääl, et usalab Mikomäge ja pere talitab tema näpunäidete järele.

TFW, Woolish, Lii Heleen Märks

Esialgu perel alaga seoses ootusi ja hirme pole. "See maailm on võrreldes 90ndatega palju muutunud ja ka välismaiste agentuuridega kohtumised on olnud igati meeldivad. Praegu oleme kokku leppinud, et enne 15. sünnipäeva mingeid suuri plaane ei tee, aga ilmselt eelseisev suvi võib tuua juba mõningaid muutusi." Märks rõõmustab, et Woolish usaldas oma tooted 14aastasele algajale tütarlapsele kanda ja andis võimaluse sellesse maailma väga turvaliselt ja hästi siseneda.

Lii Heleen Märksi sõnul tal moelaval mingeid pabistamise momente polnud. "Kõige enam hirmu tekitas mõte kõrgetel tikk-kontsadel käimisest, aga õnneks seekord seda polnud." Hoolimata sellest, et päev algas kella kümne paiku hommikul ja etteaste oli alles kell viis õhtul, ei tundnud ta väsimust, vaid pigem põnevust.

Lii Heleen Märks