Jäär

Detsember on mitmes mõttes kumma­line, üllatusi tuleb mitmelt poolt ja mitmest valdkonnast. Kuu teisel poolel jõuavad paljud Jäärad ette võtta veel nii mõnegi põneva teekonna. Kes töistel, kes eraelulistel põhjustel – rahule jäävad mõlemad.

Suhted. Aeg soosib saladuste teket ja süvenemist, ehkki mitte nende kauast kestmist. Nii on praegu küllalt kerge sõlmuma armusuhe, mis tegelikult kunagi pikast pilgust kaugemale poleks pidanud jõudma. Klatši ja keelepeksu põhjustab see igatahes kõvasti.

Töö ja raha. Tööd on palju, kuid raha on vähem, kui Jäärale meeldiks, ja mõni ootamatu ebameeldivus võib rahamuret veelgi suurendada. Välistatud pole mõni esmapilgul lahke pakkumine, mis aga kätkeb viiteid seaduserikkumisele. Arukas oleks keelduda.

Ilu ja tervis. Jäära ilu iseloomustab praegu teatav fanaatiline pilk silmis ja küllalt elektriline käitumine. Tervise puhul tasuks tähelepanu pöörata põletikele, mis on nüüd kerged tekkima, kuid visad taganema.

♥ 1, 8, 29 ⇧ 6, 11, 26 ⇩ 3, 17–18, 30

Sõnn

Detsember kujuneb vigade mõistmise ja uute sihtide seadmise kuuks nii era- kui ka tööelus. Paljud Sõnnid analüüsivad nüüd ennast ja teisi ning otsivad lahendusi edaspidiseks külluslikumaks eluks.

Suhted. Kuu esimesel poolel on elu sageli nii närviline, et aega suhetega tegelemiseks nagu polegi. Kuu keskpaigast lõpuni aga kestab igati mõnus aeg, mil partneriga midagi vahvat teha. Väga hea mõte on koos mõnd võõrast tuledes linna uudistama sõita.

Töö ja raha. Tööl võivad kuu esimesel dekaadil olla päris keerulised ajad, sest üksteisest arusaamine on raskendatud ning konfliktid seetõttu lähedal. Teine dekaad toob selgust, kes mis suunas edasi liikuda tahab.

Ilu ja tervis. Aastalõpulubaduste aeg ahvatleb Sõnne nagu Las Vegas mängureid – kangesti tahaks kõikidele rääkida, kuidas hakkad trenni tegema ja tervislikumalt toituma. Tähtis on aga mitte naljanumbriks muutuda...

♥ 4, 9, 31 ⇧ 7, 11, 22 ⇩ 6, 18, 23