Johanna Ortiz, kleit Sabina

Kodumaise moemaja Tallinn Dollsi erkpunase midipikkuses kleidi eest tuleb välja käia 250 eurot, seega saab sarnase loomingu omale tunduvalt odavamalt soetada. Lisaks on ta Eestis äsja müügile tulnud ja võib kindel olla, et väga paljud seda siin veel ei kanna.

Lugeja juhtis meie tähelepanu ka mustale plisseeritud seelikule, mis talle moebrändi Pinko loomingut meenutab. Kui Pinko seeliku saab soetada 180 naela eest, siis elegantne Tallinn Dollsi seelik läheb maksma 120 eurot. Loomulikult on plisseeritud seelikud praegu tohutult trendikad, seega pole imestada, et brändide looming üksteisele sarnanema kipub.

Tallinn Fashion Week 19.10.18

Enne moenädalat sattus moeteadliku blogija Luciné Ayaniani tähelepanu alla ka kodumaine disainer Perit Muuga kelle uue kollektsiooni kõrvarõngad nii mõnelegi ehetebrändi SOMA Jewellery loomingut meenutas. Muuga kommenteeris Annele & Stiilile, et ta polekindlasti tahtnud kedagi jäljendada ning tegemist on juhusega. "Kui ma poleks neid mumme riietel kasutanud, siis poleks ka ehteid teinud," lisas Muuga, et kasutas mumme ka eelmine aasta ja need on tema rõivastest inspireeritud.

Vaata ja võrdle:

Perit Muuga kapselkollektsioon Sügisnovell
Mitme mummuga kõrvarõngad:
Perit Muuga kapselkollektsioon Sügisnovell