Pärast väsitavaid tantsuõhtuid ja pikka pühade tähistamist on mõnus natuke puhata ja lõõgastuda. Ära unusta selle käigus poputada ka oma nahka. Lõuna-Korea kosmeetikabrändi Tonymolyrohelise tee sari on meie lemmik! Niisutav ja toitev näovesi annab nahale sära ning muudab selle pehmemaks ja siledamaks. Enam kui 80% fermenteeritud rohelise tee ekstrakti sisaldav seerum aitab taastada naha niiskussisalduse ja parandab teiste nahahooldustoodete imendumist. Geeljas näokreem aga on kauakestva niisutava toimega ning kaitseb antioksüdantide abil nahka.

NÄOVESI 26.90 Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Skin

SEERUM 32.90 Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Essence

GEELJAS NÄOKREEM 34.90 Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream

Muuda end nähtavaks!

Õhtud on pikad ja pimedad. Tee endale ja teistele liiklejatele teene ning ehi oma talvekuub ägeda ja oi-kui-kasuliku helkuriga.

HELKUR 8.- Kukujuku Helku by Okeiko

 

Kas valitsed oma aega?

Või valitseb aeg hoopis sind? Võta kontroll oma argipäeva üle tagasi ja planeeri teadlikult kõik igapäevased kohustused, aga ka isiklik areng! Kalendermärkmik “Olen iseenda boss” on siin suurepärane abimees – see on personaalne aja­planeerija, mille abil saab sinust su enda suurim innustaja. Kõlab hästi, eks? Otsi hästi varustatud raamatupoodidest.