PÖFFi Moekino jätkub juba täna kell 19 Solarises filmiga “Kunsti hind”, mis viib vaatajad põnevale seiklusele pöörasesse kunstikogujate ja -oksjonite maailma.

Moekino programmijuhi Britta Talvingu sõnul linastuvad kõik Moekino programmi filmid tänavu Solaris keskuse kinodes ning need ei käsitle ainult moeteemasid. “Sel aastal laiendasime Moekino programmi ka kultuurile, muusikale ja kunstile, et näidata, missugust mõju on nii mood kui ka meelelahutusmaailm avaldanud üleilmsele kultuuriruumile. Seekordne Moekino on selgelt ühiskonnakriitiline ning seikleb meie tänases, materialismist ja kuvandist sõltuvas maailmas,” sõnas Talving. "Kuni 2. detsembrini kestev Moekino toob ekraanile põnevad dokfilmid nagu “Studio 54”, “Matangi/Maya/M.I.A”, “Rikaste generatsioon” ja palju muudki. Usun, et põnevat vaatamist leiab seekordsest programmist iga filmi- ja kultuurisõber."

Lisaks Moekino programmile toimuvad Solarises LEVI disainipoes vestlusõhtud kohalike moeinimestega. 22. novembril avab filmi “Yves Saint Laurent: Celebration” telgitaguseid moefotograaf Toomas Volkmann, kes arutleb, millist mõju on legendaarne moekunstnik moemaailmale avaldanud. Film linastub Apollo Kino Solarises kell 18.30 ning sellele järgnev avalik vestlusõhtu saab LEVI poes alguse kell 20.15.