Pärast väsitavaid tantsuõhtuid ja pikka pühade tähistamist on mõnus natuke puhata ja lõõgastuda. Ära unusta selle käigus poputada ka oma nahka. Lõuna-Korea kosmeetikabrändi Tonymoly rohelise tee sari on meie lemmik! Niisutav ja toitev näovesi annab nahale sära ning muudab selle pehmemaks ja siledamaks. Enam kui 80% fermenteeritud rohelise tee ekstrakti sisaldav seerum aitab taastada naha niiskussisalduse ja parandab teiste nahahooldustoodete imendumist. Geeljas näokreem aga on kauakestva niisutava toimega ning kaitseb antioksüdantide abil nahka.

NÄOVESI 26.90 Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Skin

SEERUM 32.90 Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Essence

GEELJAS NÄOKREEM 34.90 Tonymoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream

.

Õhtud on pikad ja pimedad. Tee endale ja teistele liiklejatele teene ning ehi oma talvekuub ägeda ja oi-kui-kasuliku helkuriga.

HELKUR 8.- Kukujuku Helku by Okeiko

.

Või valitseb aeg hoopis sind? Võta kontroll oma argipäeva üle tagasi ja planeeri teadlikult kõik igapäevased kohustused, aga ka isiklik areng! Kalendermärkmik “Olen iseenda boss” on siin suurepärane abimees – see on personaalne aja­planeerija, mille abil saab sinust su enda suurim innustaja. Kõlab hästi, eks? Otsi hästi varustatud raamatupoodidest.

.

Kui Naised Köögis ehk Kristiina Ehin, Katrin Laidre, Sofia Joons ja Kairi Leivo kokku saavad, on nad justkui elu ja lootuse, armastuse ja suhete süvauurijad. Kui miski neid piisavalt naerma või nutma ajab, loovad nad laule, mis muudavad hallid ilmad kirkaks ja keerulise natuke lihtsamaks. Südatalvekuud on soojuse hoidmise aeg – saa osa nende liigutavatest kontsertidest!

16.12 Vanemuise kontserdimaja

18.12 Pärnu kontserdimaja

21.12 Vihula mõis

22.12 Viljandi pärimusmuusika ait

29.12 Võru Kannel

30.12 Salme kultuurikeskus

Kuu raamatusoovitused!

.

Uued maitsed

Küllap teavad pea kõik kikerherne­roogasid hummust ja falaafeleid, kuid mis on muhammara ja zaaluk? Liis Sillaste-Toots ja Anniina Ljokkoi on koostanud põneva taimetoiduraamatu “Mitte ainult hummusest”, mis on Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika maitsetest tulvil. Häid maitserännakuid!

.

Andra Teede “Kaks punkt null”

Andra Teede avaldas sel aastal juba teise luulekogu – see räägib suureks kasvamisest, naiseks kujunemisest ja uuest ajast, mil naistena elame. “Olen sündinud laulva revolutsiooni ajal ja küsin muu hulgas, et kui mina olen nüüd suureks kasvanud, siis kas ka Tallinn ja Eesti on täiskasvanud?” arutleb Andra.

.

Klaasist linna kuldne sära

Produtsent Susan Luitsalu kirjutab “Minu Dubais” oma armuloost linnaga, millega on seotud kümneid müüte. Milline linn peitub selle glamuurse väliskihi ja müütide taga – kas seal peavad kõik burkas käima, kas kõik sõidavad Ferrariga? Autor kirjeldab värvikalt Dubai ajalugu, kultuuri, huvitavaid elulugusid, uusi kogemusi, pööraseid tulevikuvisioone – kõike seda, mida saab nimetada linna hingeks.

.

Proovi Jamie lemmikretsepte

Maailmakuulsa koka Jamie Oliveri uusim eestikeelne raamat sisaldab rohkem kui 100 retsepti eestlastele eriti südamelähedasel teemal – “Tervislikud igapäevaroad”. Jamie toob sinuni enda igapäevased lemmikroad nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögilauale, lisaks hulgaliselt praktilisi nõuandeid, kuidas tervislikumalt toituda, et tunda ennast hästi päevast päeva.

.

Kõhedust tekitav segadus

Kirjanik B. A. Parise kolmas romaan “Too mind tagasi” on tõeliselt närvekõditav psühholoogiline põnevik, kus raamatu viimase leheküljeni ei saa päris täpselt aru, kes on kes ja mis ikkagi juhtus.

Finn ja Layla on Prantsusmaal. Teel suusa­puhkuselt koju teevad nad maantee ääres peatuse. Finn läheb tualetti, Layla jääb autosse. Kui Finn naaseb, pole naist enam autos – ta jääb kadunuks. Aastaid hiljem on Finn kihlatud Layla õe Elleniga. Ta on õnnelik ja minevik meenub harva. Kuni ühel päeval leiab ta koju tulles Elleni sõrmede vahelt midagi, millel on tähendus vaid Finni, Elleni ja... Layla jaoks. Päevad mööduvad ning Finn ja Ellen hakkavad saama aina enam kummalisi märke Layla kohalolust...

.

Ehtekunstnik Aija Kivil on valminud värske kollektsioon “Orhidee”, mille iga ehe on unikaalne, kuna vorm on võetud päris orhideeõielt. Kollektsioonist leiab hõbedast kaelakeesid ja kõrvarõngaid. Samuti on saadaval kullatud ja oksü­deeritud variandid. Osa õisi on kaunis­tatud väikese teemandiga. Ehete hinnad jäävad vahemikku 240–340 eurot. Uuri lisa: aijakivi.com.

.

Kiirel ajal on korraga peas tuhat mõtet ja käsil sada asja. Selleks, et ükski oluline toimetus ega tähtis sündmus ei ununeks, on mõistlik need kalendrisse kirja panna. Liisi Elkeni mõnusate illustratsioonidega disainkalendris on iga päeva juures piisavalt vaba ruumi, et oluline info üles tähendada või sobiva täpikleepsuga tähistada. Pühad ja lühendatud tööpäevad on kalendris juba olemas. Toimekat uut aastat!

Imelised jõulu­kontserdid

Detsembrikuus esineb Maarja koos Ott Leplandi ja Noorkuuga:

18.12 Tartu

20.12 Laitse

23.12 Tallinn

26.12 Pärnu