Testi tooni peenikese triibuna näo alaosas, et näha korraga kaela ja põse jumet – õige värv sulandub mõlemaga. Kasuta kreemi hajutamiseks jumestuspintslit, saad hõlpsasti hea tulemuse ja põhi jääb püsivam. Alusta kreemi pealekandmist näo keskosast väljapoole liikudes.

Peitekreem
Tumedaid silmaaluseid aitab kaotada peitekreem. Silmaümbruse nahk on õhuke ja kuiv. Mida vedelama ja peenema tekstuuriga toode on, seda parem. Kanna nööpnõelapea suurused täpid sinna, kus tume vari läbi naha kumab, ja veidi silma liikuvale laule ka. Hajuta õrnalt sõrmeotsaga.

Põsepuna
Põsepuna teeb jume helgeks ja paneb näonaha elama. Selle kumav roosakas helendus modelleerib näo-ovaalile ideaalsed proportsioonid. Päikesevaesel ajal unusta päikesepuuder ja panusta säraga põseruužile. Kanna seda pintsliga piki sarnaluud, veidi meelekohtadesse ja lõuaotsale.

Viimane lihv
Silmalaule libista pintsliga liivakarva beeži ja matti aprikoositooni. Ripsmed värvi hoolega, jälgi, et ei jääks tükke, abiks on ripsmekamm. Kulmud tooni hallikaspruuni kulmuvärviga ja harja kulmuharjaga läbi. Huultele kanna niisutavat läiget.