Jäär

Kuu esimene pool on küllaltki kummaliste mõjudega. Mõned Jäärad tõmbuvad endasse, mõned aga asuvad suhtlema inimestega, kes nende tava­pärasesse ringi seni kuulunud ei ole. Mida üllamad eesmärgid, seda meeldivam see aeg on.

Suhted. Kuu esimese poole endassesuletus asendub kuuma ja kirgliku valmisolekuga oma tundeid ekspressiivselt ja füüsiliselt väljendada. Eriti on seda tunda kolmandal dekaadil, mil naudid armastuse füüsilist poolt kompleksideta. Väljaspool voodit proovi partneris siiski inimest ja kaaslast näha...

Töö ja raha. Kuu algul on võimalik saada ette­­panek, mis lubab küllalt suurt mate­riaalset võitu, kuid eeldab kaasaminemist või koguni initsiatiivi haaramist mõnes mitte päris ausas asjas. Vaatamata näilisele riskivabadusele on oht nii reaalne, et see ettepanek tuleks tagasi lükata.

Ilu ja tervis. Ole ettevaatlik kõigega, kus olukorra kontrolli alt väljumine võiks kaasa tuua traumaohu, seda eriti kuu esimesel poolel. Ära planeeri sellesse perioodi ka ühtegi operatsiooni.

♥ 13, 22, 26 ⇧ 1, 16, 21 ⇩2, 11, 28

Sõnn

Algab ilus ja seiklusterohke kuu, kus suhtlemine toob kaasa suurepäraseid lahendusi igas eluvaldkonnas. Sõnn kaasab meeleldi oma tegemistesse mitme­suguseid toredaid ideid ja inimesi ning saavutab tänu sellele palju kasulikku.

Suhted. Kui oled kindlas suhtes, tunned end sõpru võõrustades ja nendega koos midagi ette võttes väga hästi. Ent ettevaatust – sõpruse lainevahu varjus võib leiduda ahvat­lev, kuid ohtlik kari. Üksildane Sõnn võib sõprade hulgast leida armsama.

Töö ja raha. Oled heas sõiduvees, eriti kui sinu töö eeldab klubilisi suhteid. Väga hästi edenevad kuu esimesel poolel turundus ja ürituste korraldamine. Kolmandal dekaadil tasub töötada (sala)kompleksidest vabanemise kallal.

Ilu ja tervis. Tegeled meeleldi oma väli­musega, kuid samas võid muretseda mõne ebaselge terviseprobleemi pärast. Isegi arsti juures käik ei pruugi selget sotti tuua. Immuunsüsteemi tugevdamine ja korra­pärane uni on sulle nüüd eriti vajalikud.

♥ 8, 13, 22 ⇧ 5, 16, 28 ⇩ 1, 6, 23