Kampsuniga kartuleid võtmas
Regina (40): “Minu kõige suurem seksielamus on seotud pealtnäha täiesti ebaseksuaalse mehega. Ta kogus marke ja maletas ning välimuselt oli ta selline sagris juustega kõhn vaimuinimene. Me kutsume sõbrannadega selliseid koondnimega Kampsun.
Kohtusime Kampsuniga sõprade juures maal kartuleid võttes. Istusime õhtul pärast sauna ja jõime veini, kui elekter ära läks. Kõik teised läksid magama ja meie jäime juttu ajama. Äkki hakkas ta mind täiesti lambist suudlema ja mulle see kuidagi õudselt meeldis. Ta oli sitke ja hea armastaja. Tegime muu hulgas ka anaalseksi ja olime mõlemad absoluutselt pöördes.
Saame praeguseni vahel kokku. Meie suhe on kestnud juba kaks aastat: seksime, käime teatris jms. Koos elada me kumbki ei soovi, aga head voodielu hindame kõrgelt ja selline suhe sobib meile mõlemale. Ainult tuttavad on üllatunud, et me suhtleme, sest muidu oleme täielikud vastandid.”

Mõnusalt kuumaks
Merje (26): “Seda meest ühiste sõprade juures peol kohates olin alateadlikult kindel, et me satume ühel hetkel voodit jagama. Ta oli meeldiv, pikk ja tumedapäine ning aruka jutuga. Need, kes teda tundsid, ütlesid, et ta on ka rikas. Ent ma olin temast lihtsalt võlutud – ta oleks minu poolest võinud ka täiesti pennitu olla.
Meie suhted arenesidki sinnamaani, et läksime hotelli, kuigi elame mõlemad Tallinnas. Tahtsime ühiselt, et meie esimene voodisseminek toimuks n-ö neutraalsel pinnal. Enne vahekorda läksin ennast vannituppa pesema ja kui tagasi tulin, hõõrus ta oma peenist vastu tugitooli, tõesti nagu kurjast vaimust vaevatu. Olin üllatunud ja küsisin, milleks see hea on. “Ajab riista mõnusalt kuumaks,” kõlas vastus.
Kummi pealepanekut pidin talle meelde tuletama ja ta puikles kergelt vastu. Meie vahekord kestis kokku vist umbes kaks minutit ja selle ajal laksas ta mulle kogu aeg käega vastu tagumikku. Mitte mängeldes, vaid täie jõuga. Tagumik oli mul pärast mitu päeva sinine.
Pole vist raske arvata, et ma tema telefonikõnedele enam kunagi ei vastanud. Minu arvates oli tegu pervoga. Ilmselt olen ma konservatiivsem, kui ma arvasin.”

Ontlik kaasmaalane
Tiina (35): “Ma olen küll abielus, aga oma mehega ei seksi me juba aastaid. Ükskord välismaal konverentsil käies kohtusin pealtnäha ontliku eestlasest pereisaga. Võõral maal on ikka tore mõne kaasmaalasega koos aega veeta ning nii läksimegi pärast konverentsi restorani ja hiljem hotelli baari. Me olime ainsad eestlased. Ajasime juttu ja käisime tantsimas, tore õhtu oli. Järgmine päev kordasime sama programmi, jälle oli tore.
Hiljem otsustasime, et ta tuleb ka minu toast läbi, ehkki midagi tõsist me kumbki ei tahtnud. Tal olid kondoomid kaasas, ütles, et oli Viagrat võtnud, ja tahtis anaalseksi, mis on mulle vastumeelne. Seda enam, et see oli meie esimene intiimne olemine. Mis minult aga igasuguse isu ära võttis, oli kriitika, et minu rinnad pole nii kikkis kui 16aastastel. Samuti väitis ta, et läbi valu on seks ikka kõige parem. Ühesõnaga, järjekordne potentsiprobleemidega pervo!
Õnneks sain ta viisakalt uksest välja saata, aga tulevikus olen küll seigeldes hulga ettevaatlikum. Ei teagi, mis on normaalse seksuaalsusega meestest saanud?”

Jõulise naise juhtimisel
Jüri (23): “Mulle on vastassugu alati meeldinud ja ilusaid tüdrukuid on mul ikka päris palju olnud. Aga see naine oli minu tavalisest vanusepiirist väljaspool – 43aastane! Samas oli temas midagi sellist, mis minu mehelikkust väga erutas. Ta oli suure kondi ja tumeda juuksepahmakaga. Kohtusime Lõuna-Eestis, küla jaanitulel, kus mu vanematel on suvemaja. Tantsisime ja jõime ning lõpuks läksime meie maja lakka püherdama.
Ma olin femdomist varem kuulnud küll, aga seda ise kogeda on hoopis midagi muud. Ta võttis mind ette ja tegi minuga kõik, mis tahtis. Totaalne kontrolli äraandmise tunne oli mulle väga erutav, ehkki muidu olen ma ikka alati ise täkk. Naine oli raseerimata ning me mõlemad haisesime kergelt higi, suitsu ja õlle järele. Kuigi olen puhtusefriik, oli see tookord hästi stimuleeriv. Tõeline ürgseks jõulise emase juhtimisel! Huhh, praegugi läheb ihu imelikuks, kui sellele tagasi mõtlen.”

Nagu elektrijänes
Jaanika (29): “Ma ei joo muidu peaaegu üldse, aga tookord lõpetasin ülikooli ja tähistasin seda šampanjaga. Meie seltskond koosnes teistest lõpetajatest ja nende sõpradest. Üks mees, kes mulle terve õhtu silma tegi, sättis ennast koju minnes minuga sama takso peale ja tahtis üles tulla. Kuna olen vallaline, mõtlesin, et ah, las tuleb. Tal oli veel üks pudel šampanjat. Jõime seda ja ajasime niisama juttu. Mõte seksist oli õhus, aga me ei kiirustanud.
Siis käis ta korraks vannitoas ja tuli tagasi täiesti muutununa. Silmad kilasid, liigutused olid kiired ja kuidagi koordineerimatud. Läksime voodisse. Ta oli nagu elektrijänes! Seksisime tunni, siis kaks. Olin täiesti võhmal, aga tema oleks veelgi jätkanud. Ütlesin, et ma rohkem ei jaksa, siis virutas ta mulle vastu kõrvu. Tundsin surmahirmu – tema silmad olid nagu hullu omad! Lõpuks lõppes see õudus ikka ära.
Pärast kuulsin teistelt, et see kutt kasutab narkootikume. Ta tuli mulle korra tänaval vastu ka, tegin näo, et ei näe teda. Vastik kogemus! Ja joomisega olen ma tulevikus märksa ettevaatlikum.”

Süda läheb pahaks
Elo (33): “Minu kõige jälgim peaaegu-seksikogemus puudutab üht tuntud poliitikut, kellega kohtusime saatkonna vastuvõtul. Ta oli lobeda jutuga ja lõhnas hästi. Vestlesime ja ta küsis mu telefoninumbrit ning tegi ettepaneku vahel kohtuda (kuigi ta oli abielus). Olen üksik ja mõtlesin, et olgu peale. Ta helistaski ja saime mõned korrad kokku. Seksi ta kunagi ei üritanud, isegi suudlemiseni asi ei läinud, aga me meeldisime teineteisele.
Siis helistas ta taas korra ja kutsus mind enda poole (tal oli lisaks oma kodule ka poissmehekorter). Ütles, et kavatseb õhtusöögi teha. Tundus, et tuleb tore kohting, ja ka seksiks olin sel hetkel täitsa valmis. Kõne lõppu lisas ta aga ootamatu lause: “Ära siis kodus kakal käi!” Olin täiesti jahmunud ja keeldusin igasugusest edasisest suhtlemisest temaga. Ta helistas veel korra ja üritas mulle selgitada, et ma olevat vanamoeline jne, aga käratasin, et mängigu neid kakamänge kellegi teisega. Appi, tänagi sellele tagasi mõeldes läheb mul süda pahaks!”

Raamat ja kaaned
Liina (30): “Minu sõpruskonnas oli üks kõva elumees. Iga kord, kui ta peole ilmus, oli tal uus tüdruk käevangus. Korra tuli ta peole üksi ja hakkas minuga flirtima. Mõtlesin, et kuna ta on elumees, siis ilmselt tunneb “tööd”. Olin just parajas tujus ning õhtu lõpuks läksimegi meile.
Eelmäng oli väga hea, olin ise aktsioonis ja siis läks vahekorraks. Ma ei saanud arugi, kas ta oli sees või väljas! See meheau oli tal imetilluke! Midagi ta seal toimetas vist ühe minuti ja siis oli kõik läbi. Säh sulle elumeest!
Kogu see asi ajas mind kohutavalt naerma. Ajab siiamaani, sest minu lootused head seksi saada olid väga suured. Nüüd saan aru küll, miks tal igal peol uus tüdruk oli. Raamatut ei tasu ikka kaante järgi hinnata!”

Nohikust sai seksikiisu
Margus (27): “Töötasin ehitusfirmas. Meil oli seal raamatupidaja, 30aastane, selline tõeline prillidega nohik, ülikorralik ja alati kurguni kinni nööbitud. Kena naine tegelikult, sale ja ilusa figuuriga, aga tõesti nii väärika olemisega, et mehel ei tuleks pähegi talle läheneda.
Aga firmapeol olime mõlemad natuke joonud ja ma võtsin ta tantsima. Olin alati kuulnud, et räägitakse mehe ja naise sobivusest, mida kohe tunnetab, ja pidasin seda jamajutuks. Ent selle naisega oli tõesti nagu kohe midagi õhus. Tantsisime veel ja ühel hetkel oli kõik sõnadetagi selge. Läksime minu poole.
Me ei vahetanud ühtegi lauset. Esikus kiskusime teineteisel riided seljast ja seksisime esimest korda välisukse juures seistes. Kurat, nii kiire oli meil! Mul oli tunne, nagu laine oleks üle pea löönud! Ma pole kunagi nii väge täis olnud. Kokku seksisime selle öö jooksul vist kaheksa korda. Täitsa lõpp tunne oli! Praeguseks on meist saanud paar ja kavatseme peagi ka abielluda.”

Lugu ilmus 2011. aasta oktoobrikuu Annes & Stiilis.