Kuigi Meghanile meeldivad pigem tagasihoidlikud toonid nagu pruun ja must, siis hinnalipik käekottidel pole kahtlemata tagasihoidlik. Näiteks tema Fendi Peekaboo Essentials kotike kergendab rahakotti 3850 naela võrra.

Kui kuninganna ilmub avalikkuse ette peaaegu alati käekotiga, mille on valmistanud tema lemmikbränd Launer London, siis Meghanile meeldib valida erinevate disainerite vahel. Näiteks kuuluvad tema kollektsiooni käekotid firmadelt Givenchy, Saint Laurent, Gucci, Dior, Mulberry. Samuti ei puudu sealt Victoria Beckhami looming.

Kuninganna Elizabeth II ja Meghan Markle

Meghan ei osta aga ainult ülikalleid käekotte. Näiteks eelmise aasta juulis kandis ta J. Crew Fan Rattani kotti, mis maksis 70 naela ja Fijian Masi kotti, mille ta ostis kohalikust Austraalia poest sügisel.

Heidame pilgu Sussexi hertsoginna luksuslikule käekotikollektsioonile.

Meghan Markle’i võrratu 2018. aasta käekotikollektsioon ajab ta fännide pead segi ja selle koguväärtuseks arvatakse ligi 40 000 naela. Kui kuninganna Elizabeth II-le meeldivd Launer Londoni kotid, siis Meghanile meeldivad ka kõiksugused muud firmad. Näiteks juunikuus käis Meghan Cheshire’is Mersey Gateway Bridge’i avamisel 850-naelase Givenchy käekotiga.

Kõige kallim käekott, mida Meghan eelmisel aastal kandis, oli Fendi Peekaboo Essentials looming ja maksis 3850 naela. Meghan kandis seda halli šiki ametliku kleidiga, kui ta käis eelmise aasta juulikuus visiidil Iiri presidendi Michael Higginsi ja tema Sabina Coyne’iga Dublinis.

Juulikuus väisas Meghan ka Wimbledoni tenniseturniiri finaalmänge ja kandis Altuzarra musta sadulakotti, mille hind poes on 1260 naela. Sinna juurde kandis Meghan sinisevalgetriibulist triiksärki.

Septembrikuus külastas Meghan Kuninglikus Kunstiakadeemias näituse avamisel ja kandis 1500 naela maksvat musta satiiniga kaetud Givenchy kotikest.

Eelmise aasta 25. detsembril kandis Sussexi hertsoginna ainult Victoria Beckhami loomingut: 1250-naelane V-kaeluse kootud kleit Victoria 2018. aasta sügiskollektsioonist, 1250-naelaseid põlvedeni ulatuvaid saapaid ja pisikest käekotikest, mille väärtuseks on 1550 naela ning mille sisse on kinnitatud pisike peegel.

2018. aasta jaanuarikuus oli Meghanil Walesi külastades käes Briti disaineri DeMellier Londoni valmistatud metsaroheline kotike, mis kannab nime The Mini Venice Bag ja mille hinnaks arvatakse olevat 295 naela.

Märtsikuus, kui Meghan ja Harry suundusid Westminster Abbey’sse, kandis Meghan Wakely brändi kleiti ja mantlit, mille juurde kandis ta 550 naela maksvat meresinist Mulberry kotikest.

Lisaks kandis Meghan märtsikuus Belfasti külastades 260 naela maksvat Charlotte Elizabethi pruuni nahkkotti.

Aprillis käis Meghan naiste mõjuvõimu suurendamisele suunatud üritusel, mis leidis aset The Royal Aeronautical Society’is ja seal kandis ta musta asümeetrilise kaelusega kleiti, mille juurde ilutses tal käes must Gucci käekotike, mille maksumus on 525 naela.

Aprillis jõudis Meghan ka Anzaci päeva auks peetud teenistusele Westminster Abbeysse, kuhu ta läks üleni mustas riietuses ja viisaka Jimmy Choo kotikesega, mille hinnaks on 830 naela.

Prints William, Meghan Markle ja prints Harry

Aprillikuu lõpus külastas hertsoginna Stephen Lawrence’i memoriaali ja kandis beeže kontsakingi ja Wilbur & Guessie Charlie Bespoke käekotikest, mille hind on 205 naela.

Juunikuus teiste kuningliku pere liikmetega rõdul poseerides kandis Meghan kevadist pastelset Carolina Herrera jakki ja sinna juurde valget Metropolitan Insignia pisikest kotti, mille hind on umbkaudu 720 naela ja mille on samuti valmistanud Carolina Herrera moemaja.

Juunikuu lõpus osales Sussexi hertsoginna Buckinghami palees noortele juhtidele pühendatud auhinnatseremoonial, kus ta kandis kaheosalist heleroosat Prada kostüümi ja sinna juurde Prada Biblioteque Saffiano nahkkotti, mis maksab 1300 naela.

Kui Meghan kohtus juulikuus Dublinis Iiri peaministri Leo Varadkariga, kandis ta pruuni 525-naelast Šoti disaineri Strathberry käekotti.

Juulikuus käis kandis Meghan ka J. Crew Fan Rattani käekotti, mille maksumus on vaid 70 naela. Sinna juurde kandis Sussexi hertsoginna teksakleiti Carolina Herrera poolt, beeže Aquazurra kontsakingi ja Michael Korsi päikeseprille.

Kui Meghan käis Harryga juulikuus RAF 100 teenistusel, mis leidis aset Westminster Abbeys, siis ta kandis avara kaelusega kleiti ja sinna juurde 1400-naelast Diori käekotti.

Ametlikul 16-päevasel sügistuuril külastas Meghan Austraaliat, Fidžit, Tongat ja Uus-Meremaad. Reisil olles ostis Meghan turult kihvti kohaliku mustriga koti, mille hind pole teada.

Oktoobrikuus külastas hertsoginna Chicesteri ja kandis hoopis smaragdrohelist kotti, mille on teinud Gabriela Hearst ja mille maksumus on 1570 naela. Tavaliselt on Meghan eelistanud musta või pruuni, kuid siis näitas ta, et eelistab ka muid toone.

Oktoobris sügistuuril olles kandis Meghan imeilusat valget kleiti, kui ta külastas koos prints Harryga Fidži presidenti. Sinna juurde kandis ta Kayu Anna musta kotti, mis maksab 177 naela.

Allikas: Daily Mail