Kuna tänapäevased juukse­pikendused on nii hästi valmis­tatud, jääb tulemus õigel paigaldamisel kaunis ja loomu­lik. PS! Mõnel su tuttaval või staaril, kelle soengut imetled, võib vabalt seesama salanipp kasutusel olla.

Vali hoolega

Juuksepikenduste ampluaa on tohutu, igaüks leiab sobivaima meetodi sõltuvalt vajadusest, mugavusest ja loomulikult rahakotist. Küll aga soovitame olla valivad: tee eeltööd, uurimaks, kust juuksed pärinevad, ja eelista pigem tootjaid, kes on ses valdkonnas teatud ja usaldatud tegijad. Ehkki internetist võid tellida pealtnäha kenad pikendused soodsa hinnaga, mängib oma rolli ka juuste minevik: inim­juustest pikenduste ajalugu ei pruugi alati olla kõige ausam ja puhtam. Kas oled kindel, et soovid neid endale pähe?

Mõistuse piires

Kui valid juustessejäetavad pikendused (keratiin-, teip­pikendused vm), pea kindlasti nõu spetsialistiga, kes neid paigaldab, ja broneeri kõigepealt aeg konsul­tatsiooniks, et juuste tüüp, pikkus ja kogus vastaksid su vajadustele ning harmo­neeruksid võimalikult hästi su enda kiharatega. Olulisem kui poolde selga ulatuv lakk on tulemus, mis ei rikuks oma juukseid ja jääks võimalikult loomulik.

Milline meetod sulle sobib?